از یخ در بهشت تا بستنی‌های امروزی در یک موزه

نخستین موزه بستنی جهان با ارائه دستورالعمل‎های تهیه بستنی از قرن 18 تا آخرین دستگاه‎های بستنی‌ساز در ایتالیا افتتاح شد.
کد خبر: ۵۰۸۴۹۷

بازدیدکنندگان می‎توانند در ایستگاه مزه، انواع بستنی‌های تاریخی و مدرن را با صدها طعم گوناگون بچشند.

گروه تجاری کارپیجینانی سازنده انواع ماشین‎های بستنی‌ساز، بتازگی در اقدامی ابتکاری موزه تاریخ یا موزه فرهنگ بستنی را در شهر آنزولا دل امیلیا نزدیک به بولونیای ایتالیا افتتاح کرد.

به گزارش رویترز ، موزه تاریخ بستنی یا به زبان ایتالیایی موزه ژلاتو با استفاده از امکانات ویژه به بازدید‎کنندگان فرصت می‎دهد در صورت تمایل نوعی بستنی یا شربت توت‎فرنگی را به روش‎های رایج در اوایل 1800 میلادی بخورند. کمپانی دستگاه‎های بستنی‎ساز همچنین در این موزه تاریخ ساخت بستنی در اروپا و انواع آن را از کهن‎ترین زمان که توسط کیمیاگر معروف کوزیمو روجری در دهه 1530 تهیه شد و ماجرای تهیه آن برای جلب ملکه کاترین دومدیچی به پاریس، به علاقه‌مندان نشان می‎دهد.

در این موزه همچنین اطلاعات مرجع، کتاب‎ها، دستورالعمل‎های معتبر و اطلاعات دقیق در ساخت بستنی از کهن‎ترین دوران تاریخ، زمانی که با استفاده از برف یا یخ‎ موجود در چاه آب، مخلوط با نمک تهیه می‎شد تا ساخت فنــاوری‎های نوین تهیـــــه بستنی در دهــــه 1990 به بازدیدکنندگان ارائه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها