آخرین توصیه‌های چاوز به طرفدارانش

یکشنبه هفته آینده انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا برگزار می‌شود؛ انتخاباتی که در یک طرف آن هوگو چاوز، رئیس‌جمهور پنجاه و هشت ساله فعلی این کشور و در طرف دیگر انریکه کاپریلس چهل ساله قرار دارد. طی این مدت هر دو کمپین انتخاباتی متمرکز بر راهپیمایی‌ها و گردهمایی‌های انتخاباتی بوده تا طرفداران خود را به پای صندوق‌های رای آورند. هوگو چاوز نیز روز سه‌شنبه به همین روش و در جمع طرفدارانش، آخرین توصیه‌های انتخاباتی خود را مطرح کرد.
کد خبر: ۵۰۶۶۱۹

به گزارش ایسنا، رئیس‌جمهور ونزوئلا در جمع هزاران نفر از طرفداران خود که تی‌شرت‌های قرمز به تن داشتند، اظهار کرد: کلید پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری میلادی، سازماندهی و پشتیبانی است. چاوز سوسیالیست و افسر سابق ونزوئلا از طرفداران خود خواست تا با روش نظامی و استفاده از شیپور و ترومپت همسایگان خود را پیش از طلوع آفتاب بیدار کنند؛ روشی که در انتخابات پیشین هم مشاهده شده بود. وی گفت: این اقدام باید در ساعت 3 نیمه‌شب صورت بگیرد. بنابراین یک قهوه و چند شکلات و یک صبحانه زودهنگام صرف کنید. ما باید در بخش لجستیک و استقرار بسیار سخت کار کنیم و باید برای آب و غذا برای سربازان و انتقال به مراکز اخذ رای سازماندهی داشته باشیم! وی ادامه داد: ما باید به این جنبه‌ها بسیار اهمیت دهیم و توجه ویژه‌ای به استراتژی و تاکتیک‌ها داشته باشیم. بدانید که صد سال آینده سرزمین پدری ما در خطر است. این مبارزات در حالی است که اکثر نظرسنجی‌ها در ونزوئلا چاوز را پیشتاز انتخابات معرفی کرد، اما دو نظرسنجی کاپریلس را با اختلافی اندک جلوتر از چاوز معرفی کرده‌ است. کاپریلس که در صورت پیروزی جوان‌ترین رهبر ونزوئلا خواهد بود اعلام کرده به دخالت چشمگیر رئیس‌جمهور در اقتصاد پایان خواهد بخشید. کاپریلس همچنین گفته است در صورت پیروزی در روابط خارجی ونزوئلا تجدید نظر خواهد کرد و روابطش با ایران و بلاروس کاهش خواهد یافت.

در این میان، چاوز کمپین انتخاباتی خود را طی روزهای اخیر شدت بخشیده و این در حالی است که از ماه ژوئن تا به حال تحت سه عمل برای درمان سرطان خود قرار گرفته است. اگر وی پیروز شود همچنان سوال‌ها درباره وضع جسمانی او و جانشین وی در حزب حاکم سوسیالیست باقی خواهند ماند.از سوی دیگر، هیات اتحادیه ملت‌های آمریکای جنوبی موسوم به اوناسور اعلام کرد همه شرایط برای برگزاری این انتخابات آماده است. به گزارش منابع خبری، حدود 139 هزار نظامی ونزوئلایی مسئولیت محافظت از مراکز رای‌گیری را برعهده دارند و 40 نفر از کارشناس‌های اوناسور نیز مسئولان ونزوئلایی را در امر برگزاری انتخابات یاری می‌دهند. بیش از 18 میلیون ونزوئلایی واجد شرایط رای به شرکت در انتخابات یکشنبه آینده فراخوانده شده‌اند تا فرد مورد نظر برای اداره امور کشور در دوره 2013 تا 2019 را معرفی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها