افزایش سرمایه صندوق مهر امام‌رضا(ع)

"مهدی حسین نژاد" معاون اعتبارات و تسهیلات صندوق مهر امام رضا (ع) از افزایش بیش از 600درصدی سرمایه در گردش این صندوق طی مدت 6 سال گذشته خبر داد و اعلام کرد: افرادی که برنامه‌ای برای طرح‌های قابل توجیه "خود اشتغالی" دارند به صندوق‌های ما مراجعه کنند؛ زیرا امسال هم با اعطای وام‌های 5 میلیون تومانی از ایجاد حدود 150 هزار شغل حمایت خواهیم کرد.
کد خبر: ۵۰۳۹۶۳
 بسیاری از جوانان تازه ازدواج کرده نام صندوق مهر امام رضا (ع) را با وام‌های یک یا دو میلیون‌تومانی ازدواج و یا وام‌های 5 میلیون تومانی خود اشتغالی می‌شناسند؛ حسین نژاد در تشریح  تجربه 6 ساله صندوقی که معاونت آن را بر عهده دارد و از نزدیک در جریان شکل‌گیری آن بوده است، به خبرنگار جام جم آنلاین می‌گوید: «صندوق مهر امام رضا (ع) در روز بیست و پنجم تیرماه سال 1385 با سرمایه‌ و اعتباری حدود 300 میلیارد تومان کار خودش را شروع کرد، ولی امروز این صندوق حدود 1900 میلیارد تومان سرمایه دارد که بیش از 1800 میلیارد تومان آن به شکل وام در اختیار مردم قرار داده شده است.»

معاون اعتبارات و تسهیلات صندوق مهر امام رضا(ع) با اشاره به تغییر رویکرد این صندوق در دو سال گذشته تأکید می‌کند که این صندوق با طراحی سیستم نظارتی جامع و برنامه‌ریزی برای اعطای وام به اقشار کم درآمد؛ وام‌های خود را به گونه‌ای در اختیار مردم قرار می‌دهد که این وام‌ها تنها در بخش اشتغال و تولید به کار گرفته شوند و امکان ورود آنها به بازار دلالی وجود نداشته باشد.

1800 میلیارد تومان پول دست مردم داریم با کمتر از 10 درصد معوقات

حسین نژاد با بیان اینکه صندوق مهر امام رضا(ع) در حال حاضر 1800 میلیارد تومان اعتبار را به شکل وام در اختیار مردم قرار داده است، اعلام کرد: «صندوق تنها در سال 1390 از حدود 162 هزار شغل با اعطای وام حمایت کرد و برنامه ما این است که در سال 91 نیز از ایجاد همین تعداد شغل با اعطای وام‌های خوداشتغالی حمایت کنیم.»

معاون اعتبارات و تسهیلات صندوق مهر امام رضا(ع) عملکرد مالی این صندوق را یکی از موفق‌ترین نمونه‌های کار اقتصادی در کشور ارزیابی کرد و گفت: «ما با اقشار پایین و کم درآمد جامعه کار می کنیم،  طرف حساب ما ثروتمندان نیستند؛ افرادی هستند که نیاز به این وام‌های خرد و کوچک دارند تا بتوانند با آنها کاری را شروع کنند؛ برای همین است که سیستم ما کاملا شفاف عمل می‌کند و با قرار دادن تسهیلات در مسیر تولید باعث می‌شود وام‌هایی که به مردم داده‌ایم بازپرداخت شود و معوقات قابل توجهی نداشته باشیم.»
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها