تأمین 60 هزار تن سیمان برای مناطق زلزله‌زده

وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت: 60 هزار تن انواع سیمان جهت تأمین نیازهای مناطق زلزله زده تأمین شده است.
کد خبر: ۵۰۲۵۲۴

 مهدی غضنفری در بازدید از روستای زلزله زده رشت آباد قدیم اهر گفت: این وزارتخانه تمامی تمهیدات لازم را برای تأمین مصالح ضروری برای ساخت اماکن مسکونی و مایحتاج روزانه فراهم کرده و هیچ مشکلی دراین زمینه نداریم.

وی اظهار امیدواری کرد تا رسیدن فصل سرما شاهد به ثمر رسیدن تلاش های دولت برای اسکان دائم در مناطق زلزله زده باشیم.

غضنفری گفت: اکیپ های این وزارتخانه در منطقه با حضور مداوم در منطقه بر روند خدمت رسانی و امور حوزه وظایف خود نظارت دارند.

وی گفت: آهن آلات و میلگرد مورد نیاز مناطق زلزله زده با همکاری گروه ملی صنعتی فولاد و فولاد مبارک به مقدار مورد نیاز تأمین و به مناطق زلزله زده ارسال شده است.

وزیر صنعت و معدن همچنین گفت: 60 هزار تن انواع سیمان با مشارکت کارخانه های سیمان جهت تأمین نیازهای مناطق زلزله زده تأمین شده و نیازهای اساسی به اینگونه مصالح خارج از نوبت و در کمترین زمان تأمین می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها