شاگردان علی صانعی از دیروز دور جدید تمرین‌ها را آغاز کردند

اسپانیا؛ اولین حریف ایران در جام جهانی فوتسال

رقابت‌های امسال جام‌جهانی فوتسال برای تیم ملی ایران شروعی مهیج و پراضطراب دارد؛ بازی با اسپانیا، قهرمان هشت دوره اروپا و دو دوره جام‌جهانی.
کد خبر: ۴۹۹۹۶۶

دیروز برنامه کامل رقابت‌های فوتسال جام جهانی 2012 اعلام و مشخص شد تیم ملی ایران باید در همان نخستین بازی خود به مصاف قدرتمندترین تیم بازی‌ها و صدرنشین کنونی جدول رده‌بندی تیم‌های فوتسال جهان برود.

این بازی روز جمعه دوازدهم آبان برگزار می‌شود و پس از آن تیم ملی فوتسال خود را برای دو بازی بعدی مقابل مراکش و پاناما در روزهای دوشنبه پانزدهم و پنجشنبه هجدهم آبان آماده خواهد کرد. هرچند بازی با اسپانیا شروعی دشوار برای تیم ملی ایران خواهد بود، اما بازی با دو تیم دیگر چندان دشوار نیست و از هم‌اکنون باید برای بازی در مرحله یک هشتم نهایی برنامه‌ریزی کرد.علی صانعی، سرمربی تیم ملی هم این موضوع را قبول دارد. او در این باره به جام‌جم گفت: این گروه برای خود من هم ایده‌ال است، چراکه از همان ابتدا دوست داشتیم با برزیل یا اسپانیا در یک گروه قرار بگیریم. همگروهی با اسپانیا این مزیت را دارد که تا فینال با این تیم روبه‌رو نخواهیم شد. البته ما فعلا به بازی در مراحل حذفی فکر می‌کنیم و معتقدیم باید حساب شده پیش برویم.

اشاره صانعی به قرعه‌کشی جام جهانی فوتسال و حریفان احتمالی ایران در مراحل یک هشتم و یک چهارم نهایی است: جدول بازی‌ها به ما می‌گوید اگر در گروه خودمان دوم شویم راه هموارتری برای صعود به نیمه نهایی داریم. در این صورت ابتدا با تیم دوم گروه F که احتمالا گواتمالا است روبه‌رو می‌شویم و پس از آن هم به تیم اول گروه A یعنی پاراگوئه برخورد می‌کنیم. اما اگر در گروه‌مان اول شویم پس از رویارویی با یکی از تیم‌های سوم گروه‌ها در مرحله یک چهارم نهایی باید با روسیه، تیم اول گروه F برخورد کنیم که بازی با پاراگوئه می‌تواند ایده‌ال‌تر از رویارویی با روسیه باشد.

البته اگر تیم ملی در گروه خود دوم شود و بتواند به نیمه نهایی صعود کند در این مرحله به مصاف برزیل، تیم اول گروه C خواهد رفت؛ دیداری که به هیچ وجه آسان نیست.

آغاز تمرینات

تیم ملی فوتسال ایران برای حضور در جام جهانی تایلند تمریناتش را از صبح دیروز در سالن فوتسال آکادمی ملی فوتبال آغاز کرد. در این تمرین که 17 بازیکن شامل علیرضا صمیمی، مجتبی سمیعی‌نیا، سپهر محمدی، محمد کشاورز، محمد طاهری، علی‌اصغر حسن‌زاده، محمود لطفی، فرید نمازی، احمد اسماعیل‌پور، افشین کاظمی، مصطفی طیبی، فرهاد فخیم، قدرت بهادری، مهدی جاوید، حسین طیبی، مسعود دانشور و حمید احمدی، حضور داشتند، بازیکنان ابتدا تست‌های اولیه‌ای مثل وزن، قد و سرعت دادند و پس از آن به انجام برنامه‌های تاکتیکی پرداختند.به این جمع تا هفته آینده یک مربی اسپانیایی هم اضافه خواهد شد تا در دو ماه باقی مانده به جام‌جهانی فوتسال، به علی صانعی در آماده سازی تیم ملی کمک کند. در این میان انجام دو بازی تدارکاتی با روسیه در روزهای بیست و هفتم و بیست و هشتم شهریور بهترین محک برای تیم ملی خواهد بود. ملی‌پوشان فوتسال کشورمان برای حضور در جام جهانی 2012 بامداد روز دوشنبه هشتم آبان تهران را به مقصد بانکوک تایلند ترک می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها