جواهرات صاحبخانه، مهمان‌ها را وسوسه کرد

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری دو سارق در جنت‌آباد خبر داد و گفت: این زوج سارق پس از مهمانی در خانه یکی از اقوام‌شان، جواهرات آنها را سرقت کرده بودند.
کد خبر: ۴۹۹۶۳۵

سرهنگ محسن خانچرلی، در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، درباره این خبر گفت: مدتی پیش یکی از شهروندان ساکن محدوده جنت‌آباد به ماموران کلانتری 138 مراجعه و اعلام کرده بود پس از مهمانی در منزلش متوجه شده مقادیری از وسایل شخصی، پول، طلا و جواهراتش به سرقت رفته است و در این ارتباط به چند نفر از مهمان‌هایش که اقوام وی هستند، مشکوک است.

سرهنگ خانچرلی افزود: با شکایت مالباخته، فهرست افراد حاضر در مهمانی از شاکی دریافت شد و ماموران تجسس این کلانتری برای بررسی موضوع به تحقیقات نامحسوس در این زمینه اقدام کردند و افرادی را که در این مدت به خرید و فروش طلا و جواهر یا وصول چک اقدام کرده بودند، تحت‌نظر قرار دادند.وی اضافه کرد: در ادامه مهمانان به کلانتری فراخوانده شدند و از آنها درباره شب مهمانی سوالاتی مطرح شد که با پاسخ‌های ضدونقیض یک زوج از مهمانان، ماموران به آنها ظنین شدند و آنها را زیرنظر گرفتند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: این اقدامات ادامه داشت تا این ‌که در این مراقبت‌ها ماموران اطلاع پیدا کردند زوج مظنون پس از چند روز به تعدادی جواهرفروشی در همان محدوده مراجعه و سعی کرده‌اند مقادیری طلا و جواهر را به فروش برسانند، اما چون فاکتور خرید نداشته‌اند، هیچ‌یک از طلافروشی‌ها طلا و جواهرات را از آنها خریداری نکرده‌اند.

خانچرلی اضافه کرد: با توجه به این ‌که امکان داشت طلا‌ها همان اموال مسروقه باشد، بلافاصله موضوع به مقام قضایی گزارش و با شکایت مالباخته، حکم بازرسی از منزل این زوج صادر شد. با دستگیری متهمان در بازرسی از خانه آنها طلا و جواهرات صاحبخانه از منزل زوج سارق کشف شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها