برقراری منظم قطار مسافری میان تهران ـ شیراز

مدیرکل راه‌آهن استان فارس با اعلام این که یک قطار مسافربری با ده سالن با کیفیت بسیار بالا به حمل و نقل ریلی در مسیر شیراز ـ تهران و بالعکس پیوست، گفت: حرکت قطارها در این مسیر روزانه شد.
کد خبر: ۴۹۶۵۶۵

مهرداد انصاری، در گفت‌وگو با ایرنا افزود: سالن‌های قطار جدید 100درصد نو و از کیفیت بالایی برخوردار است و شامل دو نوع سالن با ظرفیت حمل 500 مسافر است.

وی با بیان این‌که قطار جدید پنج سالن با ظرفیت هرکوپه چهار نفر و ساخت کشورهای خارجی است، گفت: قیمت بلیت با توجه به کیفیت این سالن‌ها برای هر نفر مسافر 485 هزار ریال است.مدیرکل راه‌آهن استان فارس درباره قیمت پنج سالن با ظرفیت کوپه‌ای شش نفر که از نوع پارسی و ساخت ایران است، اظهار کرد: قیمت بلیت هر نفر مسافر در این کوپه‌ها 300 هزار ریال است.

انصاری با یادآوری این که امکان سوار و پیاده شدن مسافران از ایستگاه‌های شیراز، سعادت‌شهر، صفاشهر، اقلید و آباده در محدوده جغرافیایی استان فارس وجود دارد، گفت: قطار جدید روزهای فرد از شیراز به مقصد تهران و روزهای زوج در مسیر بالعکس در حرکت است.

وی گفت: قطار قبلی که در این مسیر فعال بود نیز روزهای زوج از ایستگاه شیراز حرکت خواهد داشت و روزهای فرد از تهران باز می‌گردد که قیمت بلیت برای هر نفر مسافر این قطار 262 هزار ریال است.وی با بیان این‌که زمان حرکت قطار از شیراز به مقصد مشهد مقدس همچنان روزهای چهارشنبه هر هفته است، ادامه داد: پیش‌فروش بلیت برای همه مسیرها از دوشنبه بیست و سوم مرداد برای فاصله زمانی یکم شهریور تا دهم مهر آغاز شده است.

انصاری در پاسخ به این سوال که آیا مدت زمان رسیدن قطار جدید به ایستگاه مقصد نسبت به قطار قبلی تفاوت خواهد داشت، اظهار کرد: از آنجا که قطار در این مسیر بجز در یکصد کیلومتری که با سرعت 90 کیلومتر در ساعت حرکت می‌کند، با سرعت 120 کیلومتر در حرکت است قطار جدید نیز در همان مدت زمان 15 ساعت این فاصله را طی‌خواهد کرد.

مدیرکل راه‌آهن استان فارس با اشاره به این‌که صادرات محصولات استان از طریق خطوط ریلی به کشورهای حوزه آسیای میانه ادامه دارد، گفت: بخش خصوصی هم‌اکنون در حال بارگیری سه قطار با کالاهای صادراتی نظیر سیمان و سرامیک به مقصد این کشورهای خارجی است.

وی همچنین گفت: شهروندان می‌توانند از ساعت 8صبح تا 18 و از طریق تماس با شماره تلفن‌های 1539 و 6210700 اطلاعات مربوط به برنامه حرکت قطارهای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران بویژه مسیر ریلی استان فارس را دریافت کنند.مدیرکل راه‌آهن استان فارس افزود: واگن خودروبر با ظرفیت حمل شش خودرو همچنان به قطار قبلی که روزهای زوج به سمت تهران حرکت می‌کند، متصل است.وی گفت: مسافران حداکثر تا سه ساعت قبل از حرکت قطار می‌توانند خودروی خود را تحویل دهند و پس از این مهلت زمانی، واگن خودروبر پلمب می‌شود.انصاری بیان کرد: مسافران متقاضی استفاده از خدمات واگن خودروبر باید در زمان خرید بلیت شخصی خود یا خانواده‌شان، بلیت جداگانه‌ای برای خودروی خود تهیه کنند.

قطار تهران - شیراز یکی از پرحاشیه ترین خطوط ریلی کشور است. این خط آهن از زمان افتتاح در بهار سال 88 تا مدت زیادی قابل استفاده نبود و پس از استفاده نیز حداکثر یک قطار در هفته از این مسیر عبور می کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها