تولید اوپک در ماه سپتامبر 30 میلیون بشکه نفت در روز
جام جم آنلاین: کشورهای عضو اوپک در ماه سپتامبر سال 2004 سطح تولید کلی خود را به ویژه به لطف افزایش تولید نفت عراق به بالاترین سطح در جریان 25 سال اخیر رساندند.
کد خبر: ۴۹۵۹۵
به نوشته روزنامه لزکو ، تولید کلی اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت ، اوپک ، در ماه سپتامبر 690 هزار بشکه درروز افزایش یافت و به 30 میلیون و 150 هزار بشکه در روز رسید که بالاترین سطح تولید اوپک از سال 1979 میلادی تاکنون است.
سازمان اوپک که نزدیک به نیمی از صادرات جهانی نفت خام را تامین می کند با توجه به تنش ها در مورد موازنه میان عرضه و تقاضا در جریان ماه های اخیر به طور منظم سطح تولید نفت خود را افزایش داده است.
عراق در ماه سپتامبر نقش مهمی در افزایش سطح تولید کلی اوپک داشت. عراق به لطف کاهش عملیات خرابکارانه در صنایع نفت شمال و جنوب این کشور توانست سطح تولید خود را 510 هزار بشکه در روز افزایش داده و آن را به 2 میلیون و 260 هزار بشکه در روز برساند.