آنزیم معده در گوش کودکان مبتلا به اتیت

جام جم انلاین : تحقیقات جدید یافته های قبلی مبنی بر اینکه پپسین ، آنزیم اصلی هضم غذا در شیره معده اغلب در مایع بدست آمده از گوش کودکان مبتلا به عفونت مزمن گوش میانی یافت می شود را تایید می کنند.
کد خبر: ۴۹۴۶۷

به گزارش رویتر ، این مطالعه وجود ارتباط بین مشکل گوش و بیماری رفلکس معده - مری یا GERD که در آن عصاره معده به حلق جریان می یابد ، را نشان می دهد.بهرحال این کودکان افزایش میزان علائم GERD را نشان نمی دهند.
به گفته دکتر جودیت لیو از دانشگاه واشنگتن برای بیان این مطلب که GERD باعث ایجاد عفونت گوش میانی می شود ، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
وی معتقد است اگر یک رابطه علت و معلول در این مورد وجود داشته باشد یک تغییر کلی در الگوی درمانی عفونت گوش میانی می تواند صورت گیرد.
در حال حاضر این حالت اساسا بصورت یک بیماری عفونی درنظر گرفته شده و درمان می شود.
این محقق وهمکارانش 34 کودک با پیشینه عفونت مزمن گوش میانی را مورد بررسی قرار دادند.
همه این افراد تحت عمل TYMPANOSTOMY (لوله های کوچک که دربرای درمان ترشحات گوش میانی در گوش قرار داده می شود) قرار گرفتند.
مجموعا 36 نمونه مایع گوش از 22 کودک از نظر وجود پپسین مورد آزمایش قرار گرفتند و از والدین در مورد نشانه های GERD در این کودکان پرسش هائی بعمل آمد.
دوسوم از نمونه های مایع گوش حاوی پپسین یا پپسینوژن بودند اما نشانه های GERD در گروه مطالعه نسبت به گروه شاهد شامل کودکان بدون عفونت گوش میانی ، شایع نبود.
لیو می گوید که کلید برقراری یک ارتباط سببی بین GERD و اتیت (OTITIS) باید وجود داشته باشد تا نشان دهد که پپسین یا پپسینوژن از معده و نه از جائی دیگر به گوش وارد شده است.
علاوه بر معده این پروتئین ها می توانند از خون وارد شده یا احتمالا در خودگوش میانی ایجاد شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها