دبیر شورای عالی امنیت ملی با بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد

جلیلی: دشمنان می‌خواهند از ملت سوریه انتقام بگیرند

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه سفر منطقه‌ای خود، دیروز وارد دمشق شد و با بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.
کد خبر: ۴۹۴۱۸۵

به گزارش واحد مرکزی خبر، سعید جلیلی در این دیدار با اشاره به اهداف دشمنان در تمرکز بر سوریه اظهار کرد: نباید اجازه داد دشمنان انتقام شکست‌های خود از مقاومت را از مردم سوریه بگیرند. وی افزود: تنها راه‌حل موضوع سوریه، دموکراسی و احترام به انتخاب مردم این کشور است.

جلیلی بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم مقاوم و رنج‌دیده سوریه تاکید کرد.

بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه نیز در این دیدار با استقبال از دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران، دخالت برخی بیگانگان را که با ارسال سلاح از تروریسم در سوریه حمایت می‌کنند، غیرقابل قبول دانست و بر عزم دولت برای پاسخگویی به مطالبات مردم از مسیرهای دموکراتیک تاکید کرد.

ماهیت مدعیان دروغین دموکراسی برملا شد

دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین با ولید معلم، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.

جلیلی در این دیدار با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی ملت‌ها به حقوق سیاسی، اجتماعی و اقتصادی خود تصریح کرد: حمایت نکردن جدی و عملی از روند دموکراسی در سوریه بیش از پیش ماهیت مدعیان دروغین دموکراسی را نزد ملت‌ها برملا ساخته است.

ولید معلم نیز با محکوم کردن اقدامات تروریستی در سوریه تاکید کرد: دولت سوریه از تمام ظرفیت خود برای آزادی زائران ایرانی استفاده خواهد کرد.

مشارکت حامیان تروریسم در ربودن زائران ایرانی

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان هنگام ورود به دمشق نیز گفت: جمهوری اسلامی ایران برای حل مسائل سوریه به راه حل سوری بر اساس گفت‌وگوهای ملی همه گروه‌های داخلی سوریه معتقد است و راهکارهای خارجی را مفید نمی‌داند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: هم‌اکنون شاهد انواع توطئه‌ها برضد ملت سوریه هستیم که در منطقه در حال انجام است و رنج‌های آن به ملت سوریه می‌رسد و لازم است برای کاهش این رنج‌ها هر کمکی که لازم باشد در حق ملت سوریه انجام شود. جلیلی راجع به ربودن 48 زائر ایرانی به دست گروه‌های مسلح و ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر کشته شدن سه نفر از این زائران نیز گفت: اقدام گروه‌های مسلح و تروریست‌ها در ربودن زائران ایرانی محکوم است و ما تمام کسانی را که همه جانبه از تروریست‌های سوریه حمایت می‌کنند در ربودن زائران ایرانی مسئول می‌دانیم و از تمام ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم تا این افراد آزاد شوند. وی افزود: اگر ادعای رسانه‌ها درباره کشته شدن سه زائر ایرانی صحیح باشد، ‌عمق جنایت این گروه‌ها را می‌رساند و کشورهای حامی این گروه‌های تروریستی باید پاسخگو باشند.

جلیلی که پیش از رفتن به سوریه، به لبنان سفر کرده بــود علاوه بر رئیس‌جمهور این کشور، با نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه لبنان هم دیدار و گفت‌وگو کرد.

دبیر شورایعالی امنیت ملی کشورمان در دیدار با نجیب میقاتی، نخست‌وزیر لبنان با اشاره به عزم دشمنان برای ایجاد و تشدید کانون بحران و ناامنی در سوریه به منظور حضور بیشتر خود در خاورمیانه، همکاری کشورهای منطقه برای جلوگیری از گسترش ناامنی را خواستار شد. وی افزود: رژیم صهیونیستی و حامیان آن که از پیروزی‌های مستمر جبهه مقاومت در دو دهه اخیر بویژه در جریان جنگ‌های بیست و دو روزه غزه و سی و سه روزه لبنان و تشدید روند بیداری اسلامی در منطقه آسیب دیده‌اند، تلاش دارند تا این فرصت جدید جهان اسلام را با برافروختن آتش منازعات قومی و طائفه‌ای تبدیل به تهدید کنند. جلیلی بر لزوم همفکری مضاعف برای مواجهه هوشمندانه با این دسیسه‌ها تأکید کرد.

جلیلی در دیدار عدنان منصور، وزیر خارجه لبنان هم با اشاره به رویکرد منطقی جمهوری اسلامی ایران بــه موضوع سوریه اظهار کرد: همواره گفته‌ایم راه حل مسأله این کشور دموکراسی است که با ارسال اسلحه و خونریزی میسر نمی‌شود.

وی ادامه داد: معتقدیم دوستان سوریه لازم است با کمک به توقف کامل رفتارهای خشونت‌آمیز، شکل‌گیری گفت‌وگوهای ملی، برقراری انتخابات سراسری در این کشور و با ارسال کمک‌های انسان دوستانه از فشارهای تحمیل شده بر مردم سوریه بکاهند.

به سیاست حمایت از جریان مقاومت اسلامی افتخار می‌کنیم

همچنین در سفر جلیلی به لبنان، بیش از 200 نفر از فعالان رسانه‌ای این کشور، دوشنبه شب ضمن شرکت در ضیافت افطار سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت با دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت‌وگو کردند. جلیلی در این مراسم با ابراز خرسندی از سفر به سرزمین مقاومت و حضور در جمع ارزشمند اصحاب رسانه پس از ملاقات با مقامات لبنانی، مقاومت لبنان را طلیعه‌دار بیداری اسلامی در منطقه دانست و اظهار کرد: درس مهم مقاومت برای مردم منطقه نشان دادن ظرفیت بزرگ امت اسلامی بود که در میان ملت‌ها نهفته است.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: عمیقا باور داریم که امروز در منطقه و جهان اسلام یک فرصت تاریخی ارزشمند ظهور پیدا کرده و بشارت یک ظرفیت بزرگ و شکل‌گیری قطب جدید قدرت با تجمیع ظرفیت ملت‌های مستقل را می‌دهد و بسیاری از توطئه‌ها و بحران‌های امروز منطقه در واقع واکنشی است در برابر شکل‌گیری این ظرفیت بزرگ.

جلیلی افزود: با وجود همه تلاش‌های منفعلانه دشمنان برای خروج از باتلاق پیش رو همچنان راهبرد اصلی آنان همان سیاست قدیمی و نخ‌نما شده استعماری یعنی «تفرقه بینداز و حکومت کن» است و تلاش عمده دشمن صرف ایجاد انحراف در مسیر اتحاد و اقتدار امت بر ضد رژیم صهیونیستی و سوق دادن آن به سمت اختلافات قومی و مذهبی همچون بحث عرب و عجم، شیعه و سنی و ترک و کرد است اما با هوشیاری موجود در ملت‌ها موفق نخواهند شد.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص طرح‌های دشمنان برای از بین بردن توان هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: توانمندی‌های ایران در زمینه فناوری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای کاملا بومی و غیرقابل نابودی است. جلیلی گفت: برخی طرف‌های مذاکره با ما بارها تصریح کرده‌اند که مشکل ما با جمهوری اسلامی ایران توانمندی هسته‌ای نیست بلکه پشتیبانی ایران از جریان مقاومت اسلامی و آرمان آزادسازی قدس می‌باشد و ما هم همواره تاکید کرده‌ایم که به این سیاست افتخار می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها