ارائه تسهیلات 300 میلیون تومانی به طرح‌های برتر ملی

مدیر کل دفتر پژوهش و آموزش استانداری تهران با اشاره به این‌که 30درصد از نخبگان کشور در تهران زندگی می‌کنند، گفت: به نخبگانی که طرح‌های برتر ملی داشته باشند، تسهیلات 300 میلیون تومانی داده می‌شود.
کد خبر: ۴۹۲۶۸۰

علی بیگی در گفت‌وگو با فارس افزود: ده هزار نفر نخبه در کشور داریم که از این تعداد 30 درصد آنها برای استان تهران بوده، ولی متاسفانه تاکنون بانک اطلاعاتی از زبدگان و نخبگان علمی استان تشکیل نشده است.

مدیر کل دفتر پژوهش و آموزش استانداری تهران درباره تسهیلاتی که به نخبگان تهرانی داده می‌شود، گفت: نخستین قدمی که برای نخبگان برداشته شد، تجهیز و ساخت دفتر نخبگان استان تهران بود و هزینه‌های زیادی نیز با امکانات الکترونیکی جدید در این دفتر انجام شد.

بیگی خاطر نشان کرد: برای طرح‌هایی که ارسال می‌شود، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تسهیلاتی در نظر گرفته است و برای هر طرح برتر ملی 300میلیون تومان و برای طرح‌های نخست استانی صد میلیون تومان با بهره بسیار اندک داده می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها