انتقاد از بیمه‌ها در خصوص داروی بیماران تالاسمی

رئیس انجمن تالاسمی ایران با انتقاد از بیمه‌ها که تمامی بیماران تالاسمی را تحت پوشش دارویی قرار نمی‌دهند، گفت: 2000 بیمار دچار اختلالات هموگلوبین از دریافت داروی آهن‌زدا محروم هستند.
کد خبر: ۴۹۲۳۹۳

مجید آراسته در گفت‌وگو با مهر افزود: متاسفانه در حال حاضر بیمه‌ها فقط بیماران تالاسمی ماژور را تحت پوشش داروی آهن زدا قرار می‌دهند، در حالی که تمامی بیمارانی که دچار اختلال هموگلوبین هستند، نیاز به دارو دارند.

وی با انتقاد از این‌که بیمه‌ها فقط بیماران تالاسمی نوع شدید را تحت پوشش دارند، اظهار کرد: این وضع بخصوص در جنوب و شرق کشور بشدت دیده می‌شود، به طوری که بیمارانی در این مناطق هستند که نیاز به داروی آهن زدا دارند. آراسته با اشاره به بیمارانی که دچار اختلالات هموگلوبین هستند، گفت: آمار بیماران تالاسمی در کشور بیش از 20 هزار نفر است که نزدیک به 18 هزار نفر آنان را بیماران تالاسمی ماژور تشکیل می‌دهد و 2000 نفر دیگر افرادی هستند که آنها هم نیاز به داروهای آهن زدا دارند اما تحت پوشش بیمه‌ها نیستند.رئیس انجمن تالاسمی ایران از افزایش آمار بیماران تالاسمی در کشور خبر داد و افزود: متاسفانه بیمه‌ها آمار دقیقی از تعداد بیماران ندارند و همین مساله باعث شده در توزیع دارو دچار مشکل شویم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها