4 نقابدار مشتریان قهوه خانه را به گلوله بستند

چهار مرد مسلح با تیراندازی در قهوه‌خانه‌ای در ورامین، هنگام فرار، یک معلم جوان را به قتل رسانده و پنج نفر دیگر را مجروح کردند.
کد خبر: ۴۹۰۶۹۳

به گزارش مهر، ساعات پایانی روز جمعه گذشته، صاحب یک قهوه خانه در حال تعطیل مغازه‌اش بود که چهار مرد مسلح و نقابدار وارد محل کارش شدند و بدون این‌که حرفی بزنند، افراد حاضر در قهوه‌خانه را به رگبار بستند.

مردان مسلح هنگام فرار با موتورسیکلت به سوی عابران نیز شلیک کردند که چند گلوله به یکی از آنها اصابت کرد.

به دنبال این حادثه خونین، موضوع به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش شد و با حضور ماموران در محل، مجروحان به بیمارستان انتقال یافتند.

با شروع تحقیقات از شاهدان در محل حادثه معلوم شد چهار مرد مسلح که صورتشان را با پارچه پوشانده بودند، سلاح کلت و کلاشینکف همراه داشته و با تهدید مشتریان، یکباره به سوی آنها شلیک کردند.تحقیقات در این زمینه ادامه داشت که از بیمارستان خبر دادند، مرد رهگذر که یک معلم بود بر اثر شدت جراحات جان باخته است.

با مرگ مرد معلم، پرونده در اختیار قاضی کوهپایه بازپرس جنایی ورامین قرار گرفت و در ادامه تیم جنایی به تحقیق از مجروحان حادثه پرداخت.

صاحب قهوه‌خانه که خود هدف دو گلوله قرار گرفته بود، به کارآگاهان گفت: قصد تعطیلی قهوه‌خانه را داشتم که چهار مرد نقابدار وارد مغازه شدند و به نظر می‌رسید در جستجوی فردی باشند و وقتی متوجه شدند او در قهوه خانه نیست، شروع به تیراندازی کردند.

شاکی افزود: خواستم سلاح یکی از آنها را بگیرم که از ناحیه پا و دست هدف گلوله قرار گرفتم. افراد مسلح هنگام فرار دیوانه‌وار شلیک می‌کردند که چند گلوله به مرد عابری اصابت کردو او نقش زمین شد.

در پی این جنایت، با دستور قضایی جسد معلم جوان به پزشکی قانونی منتقل و پرونده برای تحقیقات به پلیس آگاهی ورامین ارجاع شد.

کارآگاهان در حال بررسی فرضیه‌های مختلف پلیسی هستند و هنوز از نتیجه تحقیقات گزارشی منتشر نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها