پایان 20 سال دوری زن میانسال از خانواده‌

زن میانسال پس از 20 سال دوری با ردیابی‌های پلیسی به آغوش خانواده اش بازگشت. به گزارش مهر، پانزدهم مرداد سال گذشته زنی با مراجعه به کلانتری 150 تهرانسر به مأموران اعلام کرد: حدود 20 سال است که دختر عمه‌ام به نام پروین از منزل خارج شده و از آن زمان با هیچ‌یک از اعضای خانواده و یا بستگانش ملاقات و یا تماسی نداشته و هیچ‌گونه آدرس و نشانی مشخصی نیز از وی در اختیار ما و دیگر اعضای فامیل نمی‌باشد.
کد خبر: ۴۹۰۴۹۸

به این ترتیب پرونده در اختیار پلیس پایگاه پنجم آگاهی تهران قرار گرفت.با آغاز تحقیقات پلیسی از سوی کارآگاهان و انجام استعلام‌های انجام شده از سازمان‌های مختلف، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که گمشده در قید حیات بوده و در حال حاضر نیز صاحب 5 فرزند است و همراه اعضای خانواده خود در شهرری زندگی می‌کند.

با شناسایی محل سکونت گمشده در شهرری، کارآگاهان پایگاه پنجم با مراجعه به این محل به تحقیق جهت شناسایی وی پرداخته و اطلاع پیدا کردند او همراه خانواده‌اش محل سکونت خود را به مکان دیگری واقع در منطقه دولت‌آباد ـ خیابان پروین اعتصامی تغییر داده که نهایتا با مراجعه به آخرین محل سکونت گمشده موفق به شناسایی پروین. الف پنجاه و سه ساله در بیست و چهارم تیر امسال شدند.با شناسایی گمشده و دعوت وی به پایگاه پنجم، او در اظهارات خود به کارآگاهان گفت: پس از گذشت مدتی از ازدواج با همسر سابق خود متوجه شدم که وی اعتیاد شدیدی به مصرف موادمخدر دارد و همین موضوع باعث شد تا بتدریج ارتباط من با اعضای خانواده و همچنین بستگانم قطع شود. اما پس از متارکه و بازگشت به منزل پدر و مادرم متوجه شدم که آنها فوت کرده‌اند و مدت‌هاست که خانواده‌ام از محل سکونت سابق خود به محل دیگری رفته‌اند تا این‌که پس از گذشت دو سال و در حالی که از ازدواج اول خود نیز صاحب فرزند بودم، دوباره ازدواج کرده و در حال حاضر نیز به همراه همسر و 5 فرزند خود زندگی می‌کنم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها