چند روز پیش درگیریهای شدیدی بین معارضان دولت سوریه و ارتش این کشور در پایتخت سوریه به وقوع پیوست و هرچند که مقامات دولتی سوریه از پاکسازی دمشق خبر میدهند، اما معارضان سوری که عمدتا گرایشهای تندروانه ضدشیعی دارند، با صدور بیانیههایی رسما و علنا شیعیان را تهدید به مرگ کردهاند.
در همین راستا، برخی سایتهای خبری هم با ادعای اینکه وضعیت اتباع ایرانی در سوریه اضطراری است، با اشاره به اینکه معارضان سوری پیش از این نیز اقدام به آدمربایی از میان زائران و مهندسان ایرانی کرده بودند، از وزارت خارجه خواستند نسبت به وضعیت ایرانیان مقیم سوریه اقدامات لازم را انجام دهد و با اختصاص پروازهای فوقالعاده بین ایران و سوریه، نسبت به خروج آن دسته از ایرانیانی که مایل به برگشت هستند، اقدام کند.
پس از این امر، علیاکبر صالحی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت اتباع ایرانی در سوریه با توجه به تحولات اخیر در این کشور افزود: سوریه آرام است و اتباع ایرانی که در سوریه هستند، مشکلی در این خصوص ندارند و نیاز به اقدام خاصی در اینباره نیست.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم