سردار سلیمانی: دشمنان از اقتدار موشکی سپاه مستاصل شده‌اند

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: امروز اقتدار موشکی و دریایی سپاه برای دشمنان انقلاب قابل تحمل نبوده و خود را در برابر آن مستاصل می‌بینند.
کد خبر: ۴۸۸۷۳۲

به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار سرلشکر، قاسم سلیمانی در همایش فرماندهان و مسئولان نیروی دریایی سپاه که در مشهد مقدس برگزار شده است، با مقایسه وضع ایران در قبل و بعد از استقرار جمهوری اسلامی به بی‌‌بصیرتی‌های برخی اعراب در عدم درک انقلاب اسلامی اشاره و اظهار کرد: اعراب، ایران زمان شاه را که شریک دشمنان‌شان بود تحمل می‌کردند، اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی که ایران هزینه‌های مقابله با دشمنان آنان را به عهده گرفت با حسادت و حساسیت برخی از آنها روبه‌رو شده است.

سلیمانی، صدور انقلاب اسلامی را در شکل‌گیری پایگاه‌های مبارزه با ظلم در اقصی‌نقاط جهان عنوان و اظهار کرد: حزب‌الله لبنان در جنگ سی و سه روزه با عنایت خداوند توانست مهم‌ترین ارتش مقابل اعراب را مغلوب کند، جنگ بیست و دو روزه نیز برای قوای دشمن اعجاب‌انگیز بود.

وی با اشاره به پیروز‌ی ایران در عرصه‌های مختلف در سال‌های اخیر تصریح کرد: نتیجه این پیروزی‌ها و دستاوردها را در عصبانیت و واکنش دشمنان در صحنه سناریوهای تهدید و تحریم علیه کشورمان براحتی می‌توان دید.

سردار علی‌اکبر احمدیان، رئیس مرکز راهبردی سپاه نیز در این همایش گفت: سپاه بر مبنای رسالت خود حرکت می‌کند و اگر رسالت سپاه اقتضا کند برای انجام ماموریت در هر حوزه‌ای وارد می‌شود.

به گزارش فارس، احمدیان گفت: منطق سپاه برای انجام هر کاری دو شاخصه‌ اصلی دارد. یکی منطق کار و دیگری منطق رسالت سپاه که همان پاسداری از انقلاب است.

فرمانده پیشین نیروی دریایی سپاه خاطرنشان کرد: ما باید با توجه به تهدیدات در حوزه‌های سخت و نرم با مجاهدت فکری برای انجام کارها راهکاری مناسب پیدا کنیم.

احمدیان تصریح کرد: سپاه در جنگ تحمیلی نشان داد که بسرعت قواعد صحنه نبرد را می‌شناسد و زمانی که ماموریت‌ها تغییر کند سریع آمادگی انجام آن را پیدا می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها