احداث بزرگراه سلطانیه- کبودراهنگ با اعتبار 60 میلیارد تومانی

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان از از قرار گرفتن پروژه احداث بزرگراه سلطانیه- کبودراهنگ در میان پروژه‌های مهر ماندگار خبر داد و گفت: احداث بزرگراه سلطانیه، کبودر آهنگ با 60 میلیارد تومان اعتبار در دستور کار دولت قرار دارد.
کد خبر: ۴۸۵۶۷۱

"حافظ باباپور" مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با اشاره به اینکه در قانون برنامه پنجم توسعه کشور 10 درصد کاهش تلفات جاده‌ای پیش بینی شده است، خاطرنشان کرد: به دستور وزیر راه و شهرسازی باید این میزان به 15 درصد کاهش یابد.

وی از اختصاص 4.5 میلیارد تومان به پروژه اتوبان زنجان به تهران خبر داد و افزود: تا عید فطر باند شمالی این آزاد راه آسفالت می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه تکمیل بیمارستان ایجرود نیز از طرح‌های ویژه مهر ماندگار استان زنجان محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: احداث بزرگراه سلطانیه، کبودر آهنگ که مدتی پیش آغاز شده، با اعتبار 60 میلیارد تومان از دیگر پروژه‌های مهر ماندگار استان است که روند احداث آن همچنان تداوم دارد.

وی همچنین از تکمیل تقاطع غیر هم‌سطح سجاس خبر داد و یادآورشد: راه 50 روستای بالای 50 خانوار با اعتبار 25 میلیارد تومان در سال جاری آسفالت می‌شود.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها