به گزارش مهر، در تلآویو معترضان از میدان حبیما تا موزه هنر تلآویو دست به تظاهرات زده و اقدام به مسدود کردن خیابانهای اصلی در مرکز این شهر کردند. در لحظه شروع این حرکت اعتراضی یکهزار معترض مقابل یک ساختمان دولتی در خیابان کاپالان در مرکز تلآویو تجمع و بسرعت تظاهرات را از میدان حبیما آغاز کردند. در حالیکه پلیس این شهر تعداد تظاهراتکنندگان را 5000 نفر اعلام کرد، معترضان تعداد افراد شرکت کننده در این حرکت اعتراضی را حدود 8000 نفر اعلام کردند.
به نوشته روزنامههای اسرائیلی از جمله هاآرتص، ساعت ده شب تظاهراتکنندگان اقدام به نشستن در خیابانهای پرتردد کاپالان و منخایم بگین کردند که همین امر موجب مسدود شدن این دو خیابان اصلی شد و ترافیک سنگینی در مرکز تلآویو بهوجود آمد.
در این تظاهرات معترضان با سوت زدن و کوبیدن بر طبلها، اعتراض خود را نسبت به وضعیت اقتصادی در سرزمینهای اشغالی اعلام کردند. تظاهراتکنندگان در شهر تلآویو نیز اقدام به برپایی آتش کرده بودند از همین رو پس از پایان تظاهرات، خیایانهای تلآویو شاهد تردد خودروهای آتشنشانی بود. یکی از محورهای اصلی اعتراضات مردم در سرزمینهای اشغالی، افزایش بهای مسکن و اجاره بها در شهرهای مختلف این منطقه است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم