آیت‌الله علم‌الهدی در مراسم ?? خرداد:

15 خرداد نقطه عطف تاریخ اسلام است

عضو مجلس خبرگان رهبری در مراسم سالگرد قیام خونین یوم‌الله پانزدهم خرداد که امروز درمهدیه تهران برگزارشد با بیان اینکه در طول تاریخ اسلام حرکتی در حمایت از علی(ع) و فرزندان ایشان مانند 15 خرداد وجود ندارد گفت:بنا به فرموده امام 15 خرداد نقطه عطف تاریخ اسلام بوده است.
کد خبر: ۴۷۸۳۶۳

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی با بیان اینکه در طول تاریخ اسلام چنین حرکتی در حمایت از علی(ع) و فرزندان ایشان وجود ندارد، اظهار داشت: واقعا فرموده امام (ره) بسیار به جا است که 15خرداد یوم‌الله است و در واقع نقطه عطف تاریخ اسلام بوده و زمانی است که تاریخ برگشت.

وی با تأکید بر اینکه در این حرکت مردمی مردم با سینه خشک به استقبال گلوله داغ در دفاع از حضرت علی (ع) برآمدند، گفت: امروز در دنیا مردم بحرین و مصر به استقبال گلوله می‌روند اما در 15خرداد 42 چنین امری سابقه نداشت و برای اولین بار یک جمعیت چهار هزار نفره کفن‌پوش در مقابل گلوله قرار گرفته و حتی یک نفر از آنها به عقب بازنگشت و فریاد یا مرگ یا خمینی در تمام فضای شهر پیچید.

امام جمعه مشهد به فرموده امام (ره) مبنی بر اینکه انتظار فرج از نیمه خرداد کشم اشاره و تصریح کرد: هرچقدر 15خرداد وسعت و نورانیت یابد به همان اندازه به فرج ولیعصر نزدیک می‌شویم .

وی با تأکید بر اینکه دولتمردان و برنامه‌ریزان مجلس و بنیانگزاران عدالت در قوه قضاییه باید بدانند که در پرتو چه اتفاقی بار مسئولیت را بر عهده گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: مسئولان باید برنامه خود را به گونه‌ای تنظیم کنند که نورافشانی 15خرداد در گرایش جهان به علی(ع) باشد و این رسالت را باید به خوبی بشناسند و بر اساس آن قدم بردارند.( فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها