افتتاح 21 پروژه شیلاتی در استان زنجان

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: به مناسبت هفته جهاد کشاورزی 21 پروژه شیلاتی در استان زنجان افتتاح می‌شود.
کد خبر: ۴۷۷۴۰۷

"محمود صیاد بورانی" مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اعلام خبر افتتاح پروژه‌های مربوط به شیلات، گفت: هفته جهاد کشاورزی از 21خرداد آغاز و تا 27 خرداد ادامه پیدا می‌کند و در این هفته پروژه‌های شیلاتی استان زنجان در شهرستان‌های مختلف به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان شهرستان‌های زنجان، ایجرود، ماهنشان و خدابنده را از شهرستان‌هایی عنوان کرد که پروژه شیلاتی در آنها به بهره‌برداری می‌رسد.

صیاد بورانی همچنین با اشاره به اینکه افتتاح پروژه‌های شیلاتی موجب اشتغالزایی می‌شود، افزود: با افتتاح پروژه‌های شیلاتی مذکور که  عمده آنها  شامل پرورش ماهی قزل‌آلا در استخرهای دو منظوره کشاورزی بتونی و خاکی است، 95 تن بر تولید آبزیان استان زنجان افزوده می‌شود.

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان همچنین یادآور شد: از پروژه‌های مذکور 9 پروژه در شهرستان ماهنشان، 9 مزرعه در شهرستان زنجان، دو استخر در شهرستان ایجرود و یک طرح نیز در شهرستان خدابنده بهره‌برداری می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها