روابط عمومی بعثه مقام معظم رهبری بر اساس گزارش ستاد عملیات عمره اعلام کرد: تاکنون بیش از 460 هزار نفر عمره گزار در قالب سه هزار 401 کاروان به سرزمین وحی سفر کرده اند.
از این تعداد 431هزار نفر توانستند پس از توقف شش یا چها روزه در مدینه، جهت انجام اعمال مناسک عمره به مکه مکرمه اعزام شوند.
این گزارش می افزاید، این گروه از زائران در قالب 5 هزار و 614 پرواز به عربستان سعودی اعزام شده اند که چهار هزار 117 پرواز از طریق ایران ایر، 697 پرواز توسط هواپیمایی سعودی و 350 پرواز از طریق هواپیمایی ماهان صورت گرفته است.
همچنین تاکنون 376 هزار و 255 نفر از زائران در قالب دو هزار و 786 کاروان به ایران اسلامی بازگشته اند.
هم اینک حدود 31 هزار زائر ایرانی در مدینه منوره و بیش از 33 هزار زائر در مکه مکرمه در قالب 73 هتل در مدینه و 54 هتل در مکه مکرمه اقامت داده شده اند.(فارس)
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم