پول خریداران سکه‌های پیش‌فروش درصورت تمایل عودت می‌شود

با حذف روش جایگزینی خرید نقدی سکه‌های پیش‌فروش توسط بانک ملی، روش دیگری که جایگزین آن شده فراهم شدن امکان عودت پول خریداران بدون پرداخت هیچ سودی است.
کد خبر: ۴۷۶۲۴۹

به گزارش ایسنا، پس از این‌که بانک مرکزی طی بخشنامه‌ای به بانک ملی ایران حذف دریافت وجه نقد، معادل ارزش مسکوک پیش‌خرید شده از روش‌های جایگزین تحویل سکه را ابلاغ کرد این موضوع در بانک ملی لحاظ شده و در کنار آن مسوولان این بانک روشی دیگر را جایگزین این روش کرده‌اند.

بر این اساس فرد خریدار سکه‌های پیش‌فروش هم‌اکنون می‌تواند به جای دریافت سکه یا استفاده از اوراق گواهی سپرده همان اصل پول خود را از بانک ملی دریافت کند. در مرحله اول ثبت‌نام مبلغ خرید سکه‌ 546 هزار تومان بوده که اکنون متقاضیان می‌توانند این مبلغ را از بانک ملی دریافت کنند.

البته اگر متقاضیان بخواهند سکه را دریافت کنند پس از پرداخت مالیات 27 هزار تومانی می‌توانند سکه‌ای را که در مجموع 573 هزار تومانی برای دریافتش هزینه‌ کرده‌اند در بازار با قیمت 653 هزار تومان بفروشند که آن وقت حدود 80 هزار تومان سود خواهند کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها