روان شناسی تربیتی، نیاز ضروری آموزش وپرورش

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، علم روان شناسی تربیتی را یک نیاز ضروری برای معلمان و دست اندرکاران تعلیم وتربیت توصیف کرد و افزود: اثرگذاری روان شناسی تربیتی در نظام تعلیم و تربیت اثبات شده است.
کد خبر: ۴۷۶۱۶۱

به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش ، عباس حق اللهی  در اولین همایش ملی روان شناسی تربیتی در دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی برگزار شد گفت : روان شناسی تربیتی زمینه ساز تعلیم و تربیت موثر ، هدفمند و سازنده است .

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، روان شناسی تربیتی را از جمله اصول علمی در تدوین سند تحول بنیادین آموزش وپرورش دانست و گفت : با اجرایی شدن سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر علم روان شناسی تربیتی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه عرصه تعلیم و تربیت تاثیر بسزایی در هدایت انسان ها به سوی سعادت و شقاوت دارد افزود : عرصه تعلیم و تربیت ازحساسیت بالایی نسبت به مباحث دیگربرخوردار است .

حق اللهی در رابطه با اهداف اولین همایش ملی روان شناسی تربیتی گفت :شناسایی و ارائه تحقیقات جدید روان شناسی تربیتی ایران ،ایجاد بستر مناسب برای کاربست تحقیقات در برنامه ریزی های آموزش و پرووش و آموزش عالی،بهره گیری مدیران، معلمان و اساتید از یافته های روان شناسی تربیتی در آموزش،معرفی نقش روان شناسان تربیتی در طراحی آموزشی روشهای یاددهی – یادگیری از جمله اهداف همایش می باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها