«زردها» 5 گل به بایرن‌مونیخ زدند و قهرمان جام حذفی شدند

آتش‌بازی دورتموند در حضور فینالیست لیگ قهرمانان

حتی خوشبین‌ترین هوادار بورسیادورتموند هم باور نمی‌کرد تیمش در فینال جام حذفی آلمان با 5 گل بایرن‌مونیخ بزرگ را در هم بکوبد، اما این اتفاق شنبه شب در ورزشگاه برلین و در حضور 76 هزار تماشاگر آلمانی رخ داد و خیلی‌ها را مبهوت کرد.
کد خبر: ۴۷۴۰۳۰

هنوز بازی روال طبیعی خود را پیدا نکرده بود که شینجی کاگاوا، ستاره ژاپنی دورتموند در دقیقه 3 دروازه بایرن را باز کرد. هرچند مردان باواریا این گل را در دقیقه 25 و از روی نقطه پنالتی، توسط آرین روبن جبران کردند، اما در ادامه 3 بار دیگر دروازه مانوئل نویر روی حملات کوبنده تیم زردپوش دورتموند باز شد تا بایرن‌مونیخ خیلی زود قافیه قهرمانی را به حریف سنتی‌اش واگذار کند.

مت هاملس (41) و لواندوفسکی (45 و 58) زننده گل‌های دوم، سوم و چهارم دورتموند در این فینال مهیج بودند. البته این پایان کار نبود، چراکه بعد از گلزنی فرانک ریبری در دقیقه 75، لواندوفسکی در دقیقه 81 گل سوم خودش و گل پنجم دورتموند را هم وارد دروازه بایرن کرد تا جشن قهرمانی شاگردان یورگن کلوپ، حال و هوای دیگری به خود بگیرد. به این ترتیب دورتموند بعد از قهرمانی مجدد در رقابت‌های بوندس‌لیگا، جام حذفی آلمان را نیز از چنگ بایرن‌مونیخ درآورد تا برای نخستین بار در طول تاریخ 102 ساله‌اش در یک فصل هر دو جام را بالای سر ببرد.

این قهرمانی آن‌قدر برای هواداران دورتموند شیرین بود که یورگن کلوپ، سرمربی این تیم در وصف آن گفت: آنچه در درون ما می‌گذرد در واژگان نمی‌گنجد! او در عین حال افزود: هیچ دورتموندی تصور نمی‌کرد فینال بورسیادورتموند و بایرن‌مونیخ با این نتیجه تمام شود، اما ما خونسرد بودیم و گل‌های بسیار خوبی به ثمر رساندیم.

در مقابل یوپ هاینکس، سرمربی بایرن، نمایش بازیکنانش در فینال جام حذفی را فاجعه بار توصیف کرد و گفت: نمی‌توانیم هیچ شکایتی داشته باشیم. تیم ما بدون هیچ‌گونه تمرکزی بازی را آغاز کرد و به هیچ وجه شایسته پیروزی در این دیدار نبود. سرمربی بایرن افزود: بازیکنان بایرن امروز ناراحت هستند، اما ما برای هفته آینده یک هدف بزرگ پیش‌رو داریم و امیدوارم با پیروزی مقابل چلسی و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، این شوک را پشت سر بگذاریم.

فرانتس بکن باوئر، رئیس افتخاری باشگاه بایرن هم پس از شکست تحقیرآمیز این تیم در فینال جام حذفی گفت: اگر بازیکنان بایرن قرار است به همین بدی که مقابل دورتموند بازی کردند در دیدار مقابل چلسی در فینال لیگ قهرمانان بازی کنند بهتر است قهرمانی را فراموش کنند.

تنها جام باقی‌مانده برای باواریایی‌ها لیگ قهرمانان اروپاست که فینال آن شنبه هفته آینده بین این تیم و چلسی برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها