8 ملی‌پوش استقلال، سپاهان و پرسپولیس چهارشنبه دعوت خواهند شد

تمرینات تیم ملی فوتبال با حضور 19 بازیکن آغاز می‌شود

کارلوس کرش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، 19 بازیکن را به مرحله اول تمرین تیم ملی برای دو دیدار برابر ازبکستان و قطر دعوت کرد.
کد خبر: ۴۷۳۷۴۱

حسین ماهینی، شهاب گردان، پیام صادقیان، محمد قاضی (ذوب‌آهن)، محسن فروزان، احسان حاج صفی، قاسم حدادی‌فر، محمد ابراهیمی (تراکتورسازی)، شجاع خلیل‌زاده، قاسم دهنوی، احمد حسن‌زاده (مس کرمان)، ابراهیم کریمی‌ (راه‌آهن)، رضا حقیقی‌ (فجر)، کریم انصاری‌فرد (سایپا)، علیرضا حقیقی‌ (روبین کازان)، محمد رضا خلعتبری (الوصل)، پژمان نوری (الامارات)، هادی عقیلی (العربی) و جواد نکونام(اوساسونا) نفراتی هستند که باید روز دوشنبه (فردا) قبل از ساعت 13 با در دست داشتن گذرنامه در هتل آزادی تهران حضور یابند و خود را به کادر فنی معرفی کنند.

اسامی ۸ بازیکن دیگر که در تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا حضور دارند (استقلال، پرسپولیس و سپاهان) در تاریخ ۲۷ اردیبهشت، پس از اتمام آخرین بازی مرحله گروهی، اعلام می‌شود تا نفرات این 3 تیم نیز از روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت در محل اردوی تیم ملی‌ در هتل آزادی حضور یابند.

فهرست نهایی ۲۴ نفر، برای سفر به استانبول، بعد از بازی برنامه‌ریزی شده دوستانه، در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه اعلام خواهد شد. این نفرات در فاز دوم اردوی تمرینی که از اول خرداد در ترکیه انجام می‌شود شرکت خواهند کرد. در پایان اردوی ترکیه، تیم ملی ایران در روز ۱۲ خرداد، برای انجام بازی اول مرحله نهایی دوره مقدماتی جام جهانی‌ در مقابل ازبکستان، استانبول را به مقصد تاشکند ترک خواهد کرد.

بلافاصله پس از انجام بازی روز ۱۴ خرداد ماه مقابل ازبکستان، تیم ملی‌ با یک پرواز چارتر به تهران بازمی‌گردد و به ادامه تمرینات برای بازی مقابل قطر می‌پردازد. بازی‌های تیم‌های ملی ایران و قطر ۲۳ خرداد برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها