لاریجانی: مرجع رفع ابهام از قانون مجلس است

رئیس مجلس با بیان این‌که فکر نمی‌کنم مشکلی بر سر تفسیر قانون وجود داشته باشد، گفت: قوانین تا حدود زیادی شفاف است و اگر ابهامی هم وجود داشته باشد، باید از مجلس سوال شود تا تفسیر شود.
کد خبر: ۴۷۰۶۹۰

به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در نشست مطبوعاتی که در حاشیه دومین نشست مجمع عمومی نمایندگان مجالس آسیایی و اقیانوسیه برگزار شد، تاکید کرد: مجلس مرجع رفع ابهام از قانون است، مشکل سر این است که گاهی برخی از بخش‌ها می‌خواهند قانون را دور بزنند. وی افزود: مشکلی که ناظرینی مثل دیوان محاسبات دارند، تخلفات دستگاه‌های اجرایی است به طور مثال در اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها به صراحت گفته شده است که درآمد حاصل از اجرای قانون باید صرف پرداخت نقدی یارانه‌ها شود ولی دیدیم که این طور نشد. لاریجانی در پاسخ به پرسشی درباره اهانت به برخی رجال مذهبی و سیاسی در ایام انتخابات گفت: نباید چنین ادبیاتی در کشور وجود داشته باشد، این‌که در هر انتخاباتی تمام آورده‌هایمان را در دیگی جوشان درآوریم کار اشتباهی است و همه کاندیداها باید به این مساله توجه داشته باشند.

وی با تاکید براین‌که باید از همه رجال سیاسی با نهایت ادب و اخلاق یاد شود، گفت: این افراد چه عضو جبهه پایداری باشند چه عضو جبهه متحد، فرقی ندارد. دلیلی ندارد چنین تخریب‌هایی علیه آنان انجام شود، این کار آثار بدی در پی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها