مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان خبر داد:

شناسایی شاه روباه در سیستان و بلوچستان

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: گونه نادر و در حال انقراض شاه‌ روباه در منطقه حفاظت ‌شده بیرک سراوان شناسایی شد و احتمال می رود 10 قلاده از این حیوان در طبیعت سیستان و بلوچستان وجود داشته باشد.
کد خبر: ۴۷۰۰۴۳

"خسرو افسری" مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان از شناسایی شاه روباه در این منطقه خبر داد و گفت: با ضبط تصاویر شاه روباه توسط دوربین های نصب شده در منطقه حفاظت شده بیرک شهرستان سراوان زیستگاه این گونه نادر و در حال انقراض شناسایی شد.

وی گفت: این حیوان فقط در کشورهای افقانستان، ایران و نقاطی از خاورمیانه زیست می کند که نسل آن در سال های اخیر به شدت کاهش یافته و رو به انقراض است.

وی افزود: با کشف رد پا و سرگین این جانور احتمال زیست 10 قلاده از آن در منطقه حفاظت شده بیرک وجود دارد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان بیان داشت: دم بسیار بلند و پر پشت، جثه کوچک و زیبا، شب شکاری و گوشه گیری از ویژگی های منحصر به فرد شاه روباه است.

وی گفت: طول بدن این جانور 40 تا 50 سانتی متر است، موهای انبوه دارد و عمر متوسط شاه روباه بین چهار تا پنج سال است و در اواسط زمستان جفت گیری می کند.

افسری اظهار داشت: صعب العبور بودن و غارهای زیاد منطقه حفاظت شده بیرک باعث شده تا این حیوان محل زیست خود را آنجا انتخاب کند.

وی گفت: در منطقه حفاظت شده بیرک که 73 هزار هکتار وسعت دارد و درغرب سراوان واقع شده حیوانات دیگری از قبیل پلنگ، خرس سیاه، سمور صخره ای، کل، قوچ و بز، گرگ و روباه وجود دارند.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها