بخت راستگراهای یونان در انتخابات پارلمانی

حزب محافظه کار یونان که بنظر می رسد فاتح انتخابات پارلمانی این کشور باشد با تشبیه مهاجرت غیرقانونی به حمله غیرنظامی بر پاک سازی شهرها از جرم و جنایت تاکید کرده است.
کد خبر: ۴۶۹۶۰۸

به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، در کشوری که معمولا به شکل دو حزبی اداره می شد، اکنون بحران اقتصادی، 32حزب سیاسی را به کارزار انتخابات پارلمانی هفدهم اردیبهشت کشانده است.

نگرانی از خروج از یورو همچنان در سخنان لوکاس پاپادموس، نخست وزیر یونان دیده می شد.

او در این باره گفت: “ اکثر مردم یونان اذعان دارند که اتحادیه اروپا و یورو تا چه میزان در دراز مدت به نفع کشور ما است. ما باید از این دو در مقابل افراد اروپا ستیز و کسانی که به ایده اتحادیه اروپا ظن دارند، دفاع کنیم.”

اما نزدیکی یونان به دروازه شنگن این کشور را به یکی از اولین مقاصد مهاجران غیرقانونی تبدیل کرده است.

سخنگوی آژانس پناهندگان سازمان ملل با اشاره به اینکه مهاجران غیرقانونی هدف آماج حملات احزاب سیاسی یونان قرار گرفته اند می گوید:“وضعیت اقتصادی باعث ایجاد رنجش و جو تنش در میان مردم شده و زمینه را برای یافتن افرادی بمنظور انداختن تقصیر به گردن آنها فراهم کرده است.”

حزب محافظه کار یونان که بنظر می رسد فاتح انتخابات پارلمانی این کشور باشد با تشبیه مهاجرت غیرقانونی به حمله غیرنظامی بر پاک سازی شهرها از جرم و جنایت تاکید کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها