فشارهای سیاسی، باعث لغو بازی دوستانه ایران و امارات شد

کفاشیان: اقدام اماراتی‌ها برخلاف قوانین فیفا است

به دنبال موج تبلیغات منفی اماراتی‌ها درباره سفر رئیس‌جمهور به جزیره ایرانی ابوموسی در خلیج فارس، فدراسیون فوتبال این کشور به صورت یکطرفه اقدام به لغو بازی دوستانه تیم‌های ملی ایران و امارات در روز 29 فروردین ماه جاری کرد.
کد خبر: ۴۶۷۰۹۸

این خبر را اولین بار تلویزیون دوبی اسپورت بدون اشاره به دلایل آن، به صورت زیر نویس مخابره کرد اما ظاهرا در نامه‌ای که فدراسیون فوتبال امارات برای فدراسیون فوتبال ایران ارسال کرده، دقیقا آمده است که دیدار تیم‌های ملی دوکشور به دلیل سفر رئیس جمهور ایران به جزیره ابوموسی لغو شده است!

علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان با انتقاد از تصمیم اماراتی‌ها در لغو یکطرفه دیدار تیم ملی فوتبال ایران و امارات گفت: «برخلاف رابطه خوبی که فدراسیون امارات با ایران داشت، به خاطر فشارهای سیاسی که از بالا به آنها وارد شد دیدار برابر تیم ملی ما را لغو کردند که این برخلاف قوانین فیفاست.»

کفاشیان افزود: این در حالی است که ما هم به عنوان فدراسیون فوتبال که جزیی از سرزمین پرافتخار ایران هستیم از مالکیت جزیره ابوموسی توسط ایران دفاع می‌کنیم و اعتقاد داریم حرف اماراتی‌ها بی اساس است.» رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان با بیان این‌که دیگر حاضر نیستیم با امارات بازی کنیم، گفت: «قطعا این تصمیم آنها در آینده روابط فوتبال دو کشور نیز تاثیرگذار خواهد بود.»

البته با توجه به این‌که بازی ایران و امارات در تقویم فیفا ثبت شده است، قطعا فدراسیون جهانی فوتبال به موضوع لغو یکطرفه این بازی رسیدگی خواهد کرد و دلایل این اقدام را از اماراتی‌ها جویا خواهد شد.

اردوی تیم ملی پابرجاست

مدیر رسانه‌ای تیم ملی فوتبال کشورمان از برپایی اردوی آماده‌سازی این تیم با وجود لغو دیدار دوستانه با امارات در هفته پیش رو خبر داد. والی‌زاده در گفت‌وگو با مهر عنوان کرد: «با وجود این‌که دیدار دوستانه با امارات لغو شده است اما اردوی تیم ملی سرجای خود و در برنامه از پیش تعیین شده از 26 تا 29 فروردین‌ماه در کمپ تیم‌های ملی برگزار خواهد شد.» وی افزود: «پیش از این 18 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان دعوت شده بودند که احتمال دارد به این تعداد بازیکن 3 یا 4 بازیکن جدید نیز اضافه شوند.» مدیر رسانه‌ای تیم ملی در خصوص برگزاری دیدار دوستانه برای این تیم گفت: «هنوز چیزی مشخص نیست اما مسوولان فدراسیون در تلاشند دیداری دوستانه به جای دیدار با امارات جایگزین شود.»

با توجه به این‌که بازیکنان تیم ملی روز گذشته درگیر مسابقات لیگ برتر بوده‌اند، تمرین امروز تیم ملی اختصاص به ریکاوری دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها