15 سال حبس بخاطر تظاهر به بیماری

زنی که با ادعای مشکلات جدی جسمی سال‌ها از دولت انگلیس کمک هزینه زندگی دریافت کرده و زندگی نسبتا مرفهی داشت اکنون در آستانه دریافت حکم 15 سال حبس است.
کد خبر: ۴۶۶۹۰۱

خانم «دبرا الان» از 17 سال قبل با ادعای این‌که پاهایش مشکلات جدی مفصل و استخوان دارد و نمی‌تواند راه برود یا کارکند، دولت را قانع کرد تا به او کمک هزینه زندگی بدهد و در نتیجه ماهانه حدود 1200 پوند مستمری می‌گرفت.

او باهمین ادعای واهی و تظاهر به بیماری توانست که در یک آرایشگاه هم مشغول کار شود و با پوندهای دریافتی از دولت، صاحبخانه شده و به سفرهای مختلف خارج ازکشور برود.

او چند هفته قبل و پس از اثبات قطعی آن که از سلامت کامل برخوردار است و همه ادعاهایش در این سال‌ها دروغ بوده، راهی دادگاه شد و به جای دفاع از خود سکوت کرد.

خانم دبرا با حکم دادگاه علاوه برباز پرداخت همه پول‌هایی که دولت به او کمک کرده، دست‌کم 15 سال حبس را هم پیش رو خواهد داشت.(بی‌بی‌سی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها