رئیس‌جمهور: تا زمانی که استکبار باشد در مقابل آن می‌ایستیم

رئیس‌جمهور، رمز پیروزی ایران در دفاع مقدس را ایثار و ایثارگری دانست و گفت: تا زمانی که استکبار وجود داشته باشد، سینه به سینه در برابر آن خواهیم ایستاد و به شهیدان می‌گوییم آرام و مطمئن باشید که ملت ایران و تمام ملت‌های آزاده جهان راه نورانی شما را تا فتح همه قله‌ها و فتح همه مراکز قدرت عالم ادامه می‌دهند.
کد خبر: ۴۶۶۱۹۷

محمود احمدی‌نژاد دیروز در مراسم سیزدهمین سالروز شهادت امیر سپهبد علی صیادشیرازی و یادواره 110 فرمانده شهید 8 سال دفاع مقدس افزود: صراط مستقیم و راه رسیدن به قله‌های کمال یکی بیشتر نیست و خداوند این راه را به بشر نشان داده است که همانا راه پیامبران و ائمه علیهم السلام و راه ولایت و امامت است.

وی همچنین شهیدان را تجلی عشق و ایثارگری توصیف کرد و گفت: همه ذکر، یاد و موجودیت شهیدان از وجود پیامبر(ص) و امام است و محال است که کسی بدون اتصال و توسل به امام به مراتب و درجات بالا برسد.

رئیس‌جمهور افزود: اگر این اتصال وجود نداشت محال بود که در دوران 8 سال دفاع مقدس این همه عزت و پیروزی حاصل شود.

احمدی‌نژاد، اوج ایثار را آمادگی برای شهادت دانست و یادآور شد: کسی که برای شهادت آماده باشد به این معنا است که هر لحظه شهید است.

در این مراسم از 2 کتاب درمورد ویژگی‌های شهید صیاد شیرازی با عنوان‌های «امیر دل‌ها» و «به یاد صیاد دل‌ها» و «110 فرمانده شهید دفاع مقدس» رونمایی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها