سرافراز ، معاون برون‌مرزی سازمان صداوسیما:

قطع شبکه پرس‌‌تی‌وی در آلمان توجیه قانونی ندارد

غربی‌ها برخلاف ادعایشان مبنی بر جریان آزاد اطلاع‌رسانی، شبکه پرس‌تی‌‌وی را در آلمان قطع کرده‌اند. آنها با این کارشان که توجیه قانونی ندارد، به اهدافشان نخواهند رسید.
کد خبر: ۴۶۵۵۰۸

محمد سرافراز، معاون برون‌مرزی سازمان صداوسیما و مدیر شبکه بین‌المللی پرس‌تی‌وی درباره قطع این شبکه تلویزیونی در کشور آلمان به فارس گفت: مرکز امور رسانه‌ای واقع در بایرن مونیخ آلمان به نام (BLM) به ماهواره سِس آسترا یکی از چند ماهواره‌ای که پوشش گسترده‌ای در حوزه اروپا دارد، اعلام کرد که شبکه پرس‌تی‌وی بلافاصله باید قطع شود، آنها هم طی چند ساعت مقرر شده به ما اعلام کرده و شبکه را قطع کردند.

وی ادامه داد: البته ما چون در آلمان دفتر داریم، وکیلمان نامه‌ای نوشته و از طریق حقوقی پیگیر ماجرا هستیم. گفته‌ایم که این اقدام شما غیر قانونی است و در نامه هم ذکر شده که باید پخش این شبکه طی امروز و فردا آغاز شود وگرنه به خاطر این کاری که کرده‌اند و نقض قانون صورت گرفته براساس قوانین خودشان، ادعای خسارت خواهد شد.

معاون برون مرزی سازمان صدا و سیما تصریح کرد: در تحلیل این ماجرا هم باید بگویم که این اقدام به‌خاطر تاثیراتی است که شبکه‌های ما روی مخاطب دارد. پرس‌تی‌وی نقش جمهوری اسلامی در حوزه تحولات بین‌المللی را بخوبی منعکس می‌کند. این در حالی است که رسانه‌های بین‌المللی وابسته به قدرت‌های استکباری عکس این مساله را منعکس می‌کنند. سرافراز افزود: این نقش و تاثیر زیاد آن باعث شده تا این دولت‌ها خلاف شعارشان که می‌گویند به دنبال جریان آزاد اطلاعات هستند و به آزادی رسانه معتقدند، از روش‌های غیرقانونی و غیرمنطقی برای حذف شبکه‌ها استفاده کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ترس از آگاهی‌دهی برنامه‌های پرس‌تی‌وی بر جامعه اروپا و تاثیر بر مردم به قطع برنامه‌های این شبکه منجر شده است، گفت: بله. به هر حال ما خودمان به شکل‌های مختلف مشاهده می‌کنیم که تاثیرات شبکه‌های ایران در صحنه‌های بین‌المللی بسیار زیاد شده و در شرایط فعلی خبرگزاری‌های بین‌المللی خیلی به اخباری که ما اعلام می‌کنیم، توجه می‌کنند و بلافاصله آنها را به عنوان منبع خبر خود ذکر می‌کنند.

سرافراز ادامه داد: حتی آن مواردی که مربوط به بازار نفت می‌شود و سیاست‌هایی که اتخاذ شده برای این‌که به کدام کشور اروپایی نفت بفروشیم یا نفروشیم، برایشان بسیار مهم است و این خبرها تا اعلام می‌شود، حتی بلافاصله بر قیمت بازار نفت نیز تاثیر می‌گذارد. همه اینها نشان دهنده این است که تاثیرات بسیار گسترده شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها