این پیروزی پرگل باعث شد تا رئال 9 امتیاز از بارسلونا مدافع عنوان قهرمانی و نزدیکترین رقیب خود فاصله بگیرد.
رونالدو در هر نیمه یک گل به اوساسونا باشگاه اسپانیایی جواد نکونام ملی پوش ایرانی زد و شمار گل هایش را در لیگ به 37 عدد و در کل رقابت ها ی این فصل به 47 گل افزایش داد.
کریم بنزما با یک شوت سر ضرب در همان دقیقه ششم بازی رئال را در مسیر پیروزی قرار داد و دو دقیقه بعد رونالدو یک گل دیگر بر آن افزود . گونزالو هیگوین مهاجم آرژانتینی نیز زننده دو گل در دو نیمه بازی بود.
اوساسونا در نیمه دوم با یک ضربه سر "خوآن فرانسیسکو " ملقب به نینو یک گل خورده را جبران کرد.
یک دقیقه به پایان بازی ، اوساسونا با اخراح رونالد لاما که از روی نیمکت ذخیره ها وارد زمین شده بود 10 نفره به کار خود ادامه داد.
با این پیروزی رئال از 30 بازی این فصل خود 78 امتیاز اندوخت و سه امتیاز دیگر از بارسلونای 69 امتیازی فاصله گرفت . والنسیا و مالاگا هرکدام با 47 امتیاز و تنها با تفاضل گل مکان های بعدی را به خود اختصاص داده اند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم