پزشک طب اسلامی مطرح کرد

دلیل سوزش سردل در ماه رمضان

رفلاکس معده برای دندان‌ها مضر است

در یک مطالعه جدید معلوم شد رفلاکس اسیدی ناشی از بیماری مزمن سوزش سردل می‌تواند به دندان‌ها آسیب وارد کند.
کد خبر: ۴۶۳۰۵۹

به گزارش ایسنا، پزشکان می‌گویند تقریبا نیمی از مبتلایان به بیماری سوزش سر معده، بیشتر از افراد سالم با مشکل آسیب‌دیدگی و تخریب دندان‌ها مواجه می‌شوند.

دکتر دارانی تانت بیروجن، استادیار دپارتمان دندانپزشکی ترمیمی در مرکز علوم بهداشتی دانشگاه تنسی که سرپرستی این مطالعه را به عهده دارد، گفت: ما امیدواریم بتوانیم مردم را نسبت به عوارض جدی بیماری رفلاکس معده ـ روده که در بیشتر جوامع شایع است، آگاه‌تر کنیم. بویژه اکنون که متوجه شده‌ایم این بیماری حتی می‌تواند تهدیدی جدی برای سلامت و استحکام دندان‌ها باشد.

هر چند بسیاری از دندانپزشکان از تاثیر این بیماری در فرسایش دندان‌ها مطلع هستند، اما اغلب مردم و بیماران از این رابطه بی‌خبرند و همین بی‌اطلاعی می‌تواند عامل آسیب‌دیدگی شدیدتر دندان‌ها باشد.

بیماری رفلاکس معده ـ روده که با عنوان رفلاکس اسیدی نیز نامیده می‌شود، عامل بروز سوزش سردل مزمن است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها