با حضور احمدی نژاد

جشن جهانی نوروز به میزبانی تاجیکستان

معاون گردشگری کشور با بیان اینکه جشن جهانی نوروز در سال 91 به میزبانی تاجیکستان برگزار می شود، افزود: در این جشن که ششم فروردین‌ماه سال آینده برپا می شود، هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری حضور خواهد داشت.
کد خبر: ۴۶۱۶۳۰

منوچهر جهانیان روز چهارشنبه در حاشیه برپایی نخستین جشنواره سفرهای نوروزی در گفت و گو با خبرنگاران در پاسخ خبرنگار ایرنا افزود: مسافران نوروزی دارای سفر کارت می توانند از خدمات هزار و 500 مرکز پذیرایی و اقامتی که با این طرح همکاری دارند، استفاده کنند.

به گفته وی، فهرست مراکز اقامتی مجری سفرکارتها در پایگاه اطلاع رسانی ستاد تسهیلات سفرهای کشور و سایت سفرکارت وجود دارد.

معاون گردشگری کشور افزود: برخی از این مراکز اقامتی حتی در ایام نوروز 20 تا 60 درصد تخفیف برای دارندگان سفرکارت ها قائل هستند.

جهانیان خاطر نشان کرد که کارمندانی که موفق به دریافت سفرکارت نشده اند باید از طریق سازمان های خود اقدام کنند.

جشن جهانی نوروز به میزبانی تاجیکستان

معاون گردشگری کشور همچنین با بیان اینکه جشن جهانی نوروز در سال 91 به میزبانی تاجیکستان برگزار می شود، افزود: در این جشن که ششم فروردین‌ماه سال آینده برپا می شود، هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری حضور خواهد داشت.

آشنایی با جاذبه های طبیعی و تاریخی استان ها

رییس ستاد تسهیلات سفرهای کشور درباره برپایی جشنواره سفرهای نوروزی نیز گفت: در این نمایشگاه 26 استان مختلف از سراسر ایران علاوه بر معرفی آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری خود، صنایع‌دستی، هنرهای سنتی، سوغات،‌ آئین‌های محلی و موسیقی و نواهای بومی خود را معرفی می‌کنند.

جهانیان دستاورد برپایی این جشنواره را آشنایی مردم با پتانسیل گردشگری استان ها دانست و افزود: مردم در صورت داشتن بهتر می توانند برای سفرهای نوروزی خود برنامه ریزی کنند.

وی پیش بینی کرد که سفرهای نوروزی مردم در سال آینده 30 درصد رشد داشته باشد.

نظارت جدی بر مراکز اقامتی و پذیرایی

رییس ستاد تسهیلات سفرهای کشور با اشاره به تلاش‌‌های صورت گرفته درمورد برگزاری هر چه بهتر سفرهای نوروزی افزود: یک میلیون دانش آموز به عنوان راهنمای گردشگری خانواده ها انتخاب شده اند که برای آنان کارت راهنمای گردشگری صادر شده است.

وی اظهار داشت: همچنین علاوه بر دانش‌‌آموزان از میان دانشجویان و بخش خصوصی نیز تعداد زیادی راهنمای گردشگری انتخاب شده که تاکنون 30 میلیون اقلام فرهنگی میان این افراد توزیع شده است.

جهانیان در ادامه بر نظارت جدی بر مراکز اقامتی، دفاتر خدمات گردشگری و رستوران‌ها و مراکز اقامتی بین راهی تاکید کرد و گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را به شماره 09669 اطلاع و یا به سامانه 2000440 پیامک کنند.

معاون گردشگری کشور همچنین از برگزاری جشن نوروز در تمامی شهرهای کشور خبر داد و افزود: شهرداران 1180 شهر کشور مکلف به برگزاری جشن نوروز در مبادی ورودی و خروجی شهرهای خود شده‌اند.

وی همچنین از شناسایی روستاهای هدف گردشگری خبر داد و اضافه کرد: در همین رابطه 25 هزار نفر از دهیاران سراسر کشور به عنوان بلد گردشگری با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری روستاهای مختلف کشور انتخاب شده‌اند. (ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها