معاونت امور فرهنگی ارشاد از تقویت نشر الکترونیک در کشور خبر داده است

حضور ناشران الکترونیک در نمایشگاه کتاب تهران

بهمن دری، رئیس شورای سیاستگذاری بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از حضور ناشران الکترونیک در نمایشگاه سال آینده خبر داد.
کد خبر: ۴۵۹۹۲۳

به گزارش خبرنگار ما، این تصمیم به ‌منظور تقویت نشر کشور در حوزه مجازی‌ گرفته شده است و ناشران الکترونیک که صرفا فعالیتشان کتاب است، می‌توانند برای عرضه آثار و دستاوردهای نشر خود در نمایشگاه شرکت کنند.

دری با بیان این‌که جنگ پیش‌رو، دیگر سخت‌افزاری نیست و در دنیای سایبری اتفاق می‌افتد، گفته است: به‌منظور توجه ویژه به تکنولوژی و بالا بردن اقتدار ملی در حوزه نشر و بهره‌‌گیری از فنون و علوم روز دنیا و مهیاسازی فضای الکترونیک برای نشر کشور، با حضور ناشران الکترونیک در نمایشگاه کتاب موافقت می‌شود.

او همچنین از حمایت و تقویت نشر الکترونیک در کشور و ساماندهی و رفع نواقص قانونی و بررسی مشکلات این صنف خبر داده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها