حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
در گزارش کانال تلویزیونی روسی آمده است: در حالی که غرب، ایران را به ساخت سلاح اتمی متهم و جمهوری اسلامی اعلام می کند که به دنبال تامین منابع مطمئن انرژی است، عده ای بر این باورند که تنش میان این دو چیزی فراتر از نگرانی های مربوط به برنامه هسته ای است.
در این گزارش به نقل از "کان هالینانن" ستون نویس مجله "فوکوس" آمده است: نگرانی های غرب بر سر برنامه هسته ای ایران صرفا بهانه ای برای به دست گرفتن کنترل منابع انرژی گسترده آن می باشد.
هالینانن در مصاحبه ای با کانال تلویزیونی "راشا تودی" افزود: به نظر من اقدام غرب در طرح مساله ساخت بمب هسته ای توسط ایران گامی برای تیره و تار کردن فضای حاکم پیرامون جمهوری اسلامی است.
وی اظهار داشت: همه می دانند که ادعاهای مربوط به ساخت سلاح هسته ای از سوی ایران برای به کارگیری علیه اسراییل عاری از واقعیت است.
هالینانن اضافه کرد: دلیل اصلی تلاش های ضد ایرانی غرب در پیش گرفتن سیاست های مستقل از سوی تهران در سیاست های منطقه ای آن به ویژه در منطقه خاورمیانه و اشتیاق غرب برای تحت کنترل در آوردن منابع انرژی غنی این کشور می باشد.
ستون نویس مجله "فوکوس" تصریح کرد: انقلاب اسلامی بهمن 1357 ایران موجب شد که کنترل شرکت های نفتی غرب بر دومین منابع غنی نفتی و سومین منابع غنی گازی جهان از دست برود.
وی با اشاره به استقلال نفتی ایران و رهایی آن از سلطه شرکت های انرژی غربی ادامه داد: حال غربی ها از یک سو چشم طمع به کنترل دوباره منابع نفت و گاز ایران دوخته اند و از سوی دیگر وجود کشوری با سیاست های مستقل در خاورمیانه را تحمل نمی کنند.
وی گفت: حاکم بودن چنین شرایطی در ایران در تضاد با منافع اسراییل نیز که حمایت قدرت های غربی را پشت سر خود دارد، می باشد.
هالینانن افزود: تلاش برای تکه تکه کردن منطقه خاورمیانه سیاست اصلی اسراییل در قبال این منطقه راهبردی است و به همین دلیل نیز ایران در آرایش عمومی منطقه لحاظ نمی شود.
وی اضافه کرد: اسراییلی ها این اصل را از انگلیسی ها به عنوان اربابان استعماری خود به ارث برده اند، زیرا آنها همواره در طول تاریخ از سیاست "تفرقه بیانداز و حکومت کن" پیروی کرده اند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....