« اهالی برره» دوباره به شبکه تهران آمدند

مجموعه طنز تلویزیونی «پاورچین» به کارگردانی مهران مدیری و نویسندگی پیمان قاسم خانی ساعت 20/16 هر روز از شبکه تهران روی آنتن می‌رود.
کد خبر: ۴۵۵۹۱۱

به گزارش روابط عمومی شبکه تهران، این سریال طنز تلویزیونی در سال‌های 1381 و 1382 به صورت هرشبی با مضمون طنز و کمدی پخش می‌شد.

داستان این مجموعه طنز درباره «فرهاد» است که یک برره‌ای اصیل است، او در تهران در اداره‌ای مشغول به کار است. در پی قبول شدن شادی خواهر فرهاد در دانشگاه در رشته «کتابگذاری» او نیز به تهران می‌آید تا در کنار فرهاد و مهتاب زندگی کند.

از سوی دیگر داوود که یک پایین برره‌ای است، در تهران عاشق دختری به نام یاسمن می‌شود و از فرهاد و مهتاب می‌خواهد که برای او و یاسمن، عروسی برگزار کنند. به این ترتیب داوود و یاسمن نیز وارد خانه فرهاد می‌شوند و برای زندگی، در یکی از اتاق‌ها سکونت می‌کنند. پس از این‌که سپهر نیز به جمع این افراد اضافه می‌شود، در هر قسمت اتفاق تازه‌ای رخ می‌دهد.

در این مجموعه طنز مهران مدیری، سحر زکریا، جواد رضویان، شقایق دهقان و سیامک انصاری در نقش‌های مختلف ظاهر شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها