ششم ابتدایی‌ها از سال آینده در کلاس‌های پیش‌ساخته درس می‌خوانند

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با اعلام بهره‌برداری از 865 پروژه آموزشی و پرورشی با 4 هزار و 740 کلاس در دهه فجر امسال، گفت: برای تأمین فضاهای مورد نیاز برای استقرار پایه ششم در سال آینده، آخرین راه‌حل نصب «کلاس‌های پیش‌ساخته» با تمام امکانات خواهد بود.
کد خبر: ۴۵۵۸۴۶

به گزارش فارس، مرتضی رئیسی در رابطه با برنامه‌های درنظر گرفته شده برای تأمین فضاهای آموزشی مورد نیاز پس از استقرار ساختار جدید نظام آموزش و پرورش در سال آینده تأکید کرد: در برنامه کوتاه‌مدت در نظر گرفته شده، 8 تا 9 راهکار تدوین شده که آخرین آنها احداث کلاس درس جدید است و در این میان نباید معماری مدارس را به هم بریزیم؛ در نهایت آخرین راه‌حل احداث «کلاس‌های پیش‌ساخته» با تمام امکانات برای ششم ابتدایی است، البته در این میان تأکید ما مدیریت فضا و استفاده از ظرفیت‌های خالی مدارس است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تأکید کرد: تا پایان سال تحصیلی به عدد و رقم دقیقی خواهیم رسید که به چند کلاس برای تغییر کاربری فضاهای آموزشی برای اول مهر سال آینده نیاز داریم.

به گفته معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش، سرانه فضاهای آموزشی تا قبل از سال 84 ، 8/3 مترمربع به ازای هر دانش‌آموز بوده که در حال حاضر به 8/4 مترمربع به ازای هر دانش‌آموز رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها