هر تیم که امروز پیروز شود، صدر‌جدول را از آن خود می‌کند

تراکتورسازی ـ استقلال؛ حساس‌تر از شهرآورد

بازی‌های تراکتورسازی و استقلال همیشه پرهیاهو و مهیج بوده است، اما بدون شک، امروز شاهد حساس‌ترین تقابل تاریخ دو باشگاه خواهیم بود.
کد خبر: ۴۵۴۵۵۸

تراکتورسازی که به دلیل حضور امیر قلعه‌نویی، از همان ابتدای فصل، از پتانسیل بالقوه‌ای برای قهرمانی در لیگ برتر برخوردار بود حالا خود را در یک قدمی صدر جدول می‌بیند. 4 پیروزی پیاپی قرمزها در شروع نیم فصل دوم در شرایطی به دست آمد که استقلال صدرنشین 2 بازی از 4 بازی اخیرش را واگذار کرد. همین موضوع باعث شد اختلاف تیم قلعه‌نویی با تیم سابقش در بالای جدول، درست در آستانه بازی مستقیم دو تیم به یک امتیاز کاهش پیدا کند.

تراکتورسازی برای صدرنشینی در لیگ یازدهم حالا فقط کافی است استقلال را شکست بدهد؛ آن هم در روزی که نزدیک به 70 هزار تماشاگر قرمزپوش از این تیم حمایت می‌کنند و سرمای هوای تبریز هم کفه ترازو را به سمت تراکتورسازی سنگین‌تر می‌کند.

در عین حال در پیش بودن شهرآورد 74 پایتخت که طبق برنامه سازمان لیگ روز پنجشنبه همین هفته برگزار می‌شود، ناخودآگاه باعث می‌شود استقلالی‌ها دست به عصاتر مقابل تراکتورسازی بازی کنند و این همان چیزی است که به امیر قلعه‌نویی در رسیدن به نتیجه دلخواه در بازی امروز کمک می‌کند.

در مقابل، استقلال هم به امتیازات این بازی نیاز دارد تا ضمن حفظ صدرنشینی با روحیه‌ای مضاعف به مصاف پرسپولیس برود. برای پرویز مظلومی حتی مساوی در بازی امروز هم نتیجه‌ای راضی‌کننده محسوب می‌شود، اما قطعا گرفتن همین یک امتیاز هم در شرایطی که حریف امروز آبی‌ها، امیر قلعه‌نویی را روی نیمکت خود دارد کاری دشوار به نظر می‌رسد.

با این شرایط باید دید آیا همان اتفاقی که در دور رفت افتاد در دور برگشت هم رقم خواهد خورد یا خیر؟! بازی رفت دو تیم در شرایطی برگزار شد که استقلال با 13 امتیاز صدرنشین بود و تراکتورسازی با 12 امتیاز در تعقیب آبی‌ها که تیم قلعه‌نویی در تهران 3 بر 2 پیروز شد و صدرنشینی را در آستانه شهرآورد تهران از استقلال گرفت.

از سال 1354 تا کنون استقلال و تراکتورسازی 26 بار مقابل هم قرار گرفته اند که آبی‌ها ۱۳ بار و تراکتورسازان تنها 4 بار طعم پیروزی را چشیده‌اند.

پرویز مظلومی: تراکتورسازی را شکست می‌دهیم

سرمربی استقلال با بیان این‌که از تراکتورسازی شناخت کافی دارد و به نقاط ضعف و قوت این تیم کاملا آشناست، گفت: با توجه به این‌که 3 امتیاز این بازی میتواند یکی از دو تیم را صدرنشین کند، تلاش می‏کنیم با کسب امتیاز از این بازی حساس، صدر جدول را در اختیار خود نگه داریم و با روحیه‌ای مضاعف به مصاف پرسپولیس برویم.

مظلومی در پاسخ به این سوال که اگر مقابل تراکتورسازی متحمل شکست شود آیا شانس قهرمانی تیمش کاهش پیدا خواهد کرد، اظهار کرد: ما 6 امتیاز از تراکتورسازی پیش بودیم، اما با دو باختی که متحمل شدیم فاصله امتیازی‌مان به یک رسید، اما مطمئن باشید تلاش میکنیم با کسب 3 امتیاز بازی یکشنبه فاصله خود را بیشتر کرده و به قهرمانی امیدوارتر باشیم.

وی در مورد تاثیر احتمالی نتیجه بازی امروز در شهرآورد 74 هم گفت: اطمینان داشته باشید این بازی هیچ تاثیری بر عملکرد ما در دربی نخواهد داشت. ما از روز دوشنبه به بازی برابر پرسپولیس فکر میکنیم، اما در حال حاضر تمام فکرمان معطوف به بازی با تراکتورسازی است.

مظلومی که از شرایط تیمش در آستانه بازی امروز رضایت کامل داشت، با بیان این‌که خسرو حیدری و میلاد میداوودی در آمادگی مطلوب به سر می برند، تنها نگرانی‌اش را طولانی شدن غیبت آندرانیک تیموریان عنوان کرد و گفت: من امیدوار بودم مقابل پرسپولیس بتوانیم از آندو استفاده کنیم، اما تشخیص پزشکان این شد که او جراحی کند.

رضا پورعالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها