120 نقطه حادثه خیز در این استان وجود دارد

اصلاح نقاط حادثه‌خیز زنجان تا پایان سال 92

مدیرکل راه و ترابری استان زنج ان گفت: تا پایان سال 92 همه نقاط حادثه‌خیز استان زنجان اصلاح می‌شود.
کد خبر: ۴۵۳۷۶۵

به گزارش فارس، علیرضا سقندلی افزود: اداره کل راه و شهرسازی استان در جهت شناسایی نقاط حادثه‌خیز برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام می‌دهد.

وی با بیان این‌که با پیشرفت تکنولوژی و پیشرفت‌های جامعه بر میزان نقاط حادثه‌خیز اضافه می‌شود، افزود: افزایش تعداد خودروها موجب افزایش جاده‌ها و آزادراه‌ها شده و این به افزایش نقاط حادثه‌خیز کمک می‌کند.

وی از شناسایی 120 نقطه و تقاطع حادثه‌خیز در استان خبر داد و بیان کرد: در 5 سال اخیر این نقاط در استان شناسایی شده‌اند.

سقندلی، دور برگردان سرب و روی زنجان، سه راهی سلطانیه، سجاس و طارم را از نقاط حادثه‌خیز استان برشمرد و گفت: نسبت به اصلاح این نقاط برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته است.وی پل قره‌باغ را از دیگر نقاط حادثه‌خیز استان عنوان کرد و گفت: این پل روی جاده ترانزیت قرار گرفته که مشکلاتی را برای همشهریان به وجود می‌آورد.

سقندلی با اشاره به این‌که در صورت رعایت قوانین، جاده‌های استان امن هستند، افزود: اگر رانندگان با سرعت مطمئن و قانونی حرکت نکنند همه محورهای استان خطرناک و حادثه‌خیز می‌شود.

مدیرکل راه و ترابری استان زنجان با اشاره به این‌که در سال جاری 86 مورد نقاط حادثه‌خیز در محورهای استان شناسایی شده بود، افزود: با تأمین اعتبارات 38 نقطه حادثه‌خیز جاده‌های استان برطرف و فقط 15 نقطه مانده است که در صورت تامین اعتبارات لازم آنها نیز برطرف می‌شود. وی در ادامه با اشاره به طرح زمستانی این اداره گفت: تدابیر لازم برای مقابله با هرگونه حادثه در جاده های استان برای این فصل اندیشیده شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها