فائو هشدار داد:

استفاده از محصولات کشاورزی برای تولید سوخت زیستی

مدیرکل جدید سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد استفاده از ذرت برای تولید اتانول در آمریکا، قیمت این محصول را در سطح جهانی افزایش داده است.
کد خبر: ۴۵۳۱۹۶

خوزه گرازیانو دا سیلوا در جمع شصت و چهار نفر از وزرای کشاورزی جهان در برلین گفت فائو درباره استفاده از محصولات غذایی و کشاورزی به ویژه ذرت در آمریکا و دانه‌های روغنی در اروپا برای تولید سوخت زیستی به شدت ابراز نگرانی کرده است.

هیات بازرگانی شیکاگو بیستم ژانویه اعلام کرد بهای ذرت در مقایسه با یک دهه پیش حدود سه برابر افزایش یافته است. بخشی از محصول ذرت آمریکا صرف تولید اتانول برای مخلوط کردن آن با بنزین به عنوان سوخت می‌شود.

این مقام افزود: «با بررسی دقیق دریافتیم که بدون شک استفاده از ذرت در آمریکا برای تولید سوخت‌های زیستی، موجب افزایش قیمت این محصول در سراسر جهان شده است.»

مدیرکل جدید فائو که برزیلی است و اول ژانویه به این سمت منصوب شد تاکید کرد تولید اتانول از چغندر قند در برزیل، به دلیل بهره برداری صحیح از زمین، قیمت شکر را در بازارهای بین‌المللی تحت تاثیر قرار نداده است.

وی گفت: تولید سوخت‌های زیستی لزوما امنیت غذایی را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.

گرازیانو دا سیلوا اضافه کرد: «ما با بررسی کشورهای آمریکای لاتین دریافتیم فقط چهار کشور این منطقه از توانایی تولید سوخت زیستی بدون لطمه زدن به امنیت غذایی برخوردارند.»

این مقام تصریح کرد آرژانتین، برزیل، پاراگوئه و کلمبیا زمین‌های وسیعی برای کشت محصولات کشاورزی مخصوص تولید سوخت‌های زیستی دارند.

وی ادامه داد فناوری تولید سوخت‌های زیستی به پیشرفت نیاز دارد و امنیت غذایی در اولویت است.

به گزارش پایگاه اینترنتی بلومبرگ، مدیرکل جدید فائو در خاتمه گفت موضع این سازمان در حال حاضر این است که از غلات برای تولید سوخت‌های زیستی استفاده نشود. (واحد مرکزی خبر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها