درخواست شرکت نفت برای افزایش سود اوراق مشارکت

معاون وزیر نفت با تاکید بر این‌که شرایطی که می‌خواهیم در اوراق مشارکت نفتی توسط بانک مرکزی لحاظ نمی‌شود، خواستار افزایش جذابیت اوراق مشارکت نفت و گاز شد و گفت: مردم از اوراق مشارکت نفتی سود بیشتری انتظار دارند.
کد خبر: ۴۵۱۵۹۵

احمد قلعه‌بانی در گفت‌وگو با مهر افزود: با توجه به شرایط موجود نباید روی انتشار اوراق مشارکت طرح‌های نفت و گاز برای سال 1391 حساب کنیم. این عضو هیات‌مدیره شرکت ملی نفت ایران با بیان این‌که مردم سود بیشتری از محل انتشار اوراق مشارکت طرح‌های نفت و گاز کشور انتظار دارند، اظهار کرد: هم‌اکنون این سود در سایر فعالیت‌ها بیش از اوراق مشارکت وجود دارد و از این رو از خرید اوراق مشارکت طرح‌های نفت و گاز استقبال نمی‌شود.

این مقام مسوول با اعلام این‌که شرایط انتشار اوراق مشارکت باید بهبود یابد، یادآور شد: عدم افزایش جذابیت در انتشار اوراق مشارکت طرح‌های نفت و گاز منجر به ایجاد مشکلاتی در تامین منابع مالی طرح‌های اولویت‌دار صنعت نفت شده و حتی تاخیرهایی را به این پروژه‌ها تحمیل می‌کند. وی با یادآوری این‌که برای سال جاری باید حدود 16 میلیارد دلار در طرح توسعه فازهای مختلف پارس جنوبی هزینه می‌شد، تاکید کرد: در 9 ماهه نخست امسال حدود 10 میلیارد دلار در طرح توسعه این میدان مشترک گازی سرمایه‌گذاری شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها