حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش دویچه وله، مت استراون، رییس حزب جمهوریخواه در ایالت آیووا بامداد چهارشنبه چهارم دی میت رامنی، فرماندار پیشین ایالت ماساچوست را پیروز اولین رأیگیری انتخابات درونحزبی جمهوریخواهان برای تعیین رقیب باراک اوباما معرفی کرد.
پس از رامنی، ریک سانتوروم قرار میگیرد که تنها هشت رأی با رقیب خود فاصله دارد. به گفته استراون، رامنی و سانتوروم به ترتیب ۳۰۰۱۵ و ۳۰۰۰۷ رأی کسب کردند.
به گزارش سی ان ان، ران پل، نماینده تگزاس در کنگره با کسب ۲۱ درصد آرا پس از دو کاندیدای دیگر که هر کدام ۲۵ درصد را کسب کردند قرار گرفته است.
دیگر کاندیداها با فاصلهای قابل ملاحظه نسبت به سه کاندیدای یادشده قرار گرفتند.
نیوت گینگریچ، رییس سابق مجلس نمایندگان آمریکا ۱۳ درصد از آرا و ریک پری، فرماندار تگزاس ۱۰ درصد از آرا را کسب کرد.
میشل باچمان، دیگر نامزد این انتخابات توانست پنج درصد آرا را از آن خود کند.
شمار جمهوریخواهان شرکتکننده در این مرحله بالغ بر ۱۲۲۲۵۵ نفر میشود. این شمار بیسابقه اعلام شده است.
بر اساس نتیجه یادشده، هیچ کدام از نامزدهای شرکت کننده در این مرحله از انتخابات نتوانستند رقیب مطرحی برای باراک اوباما، رییس جمهور کنونی آمریکا به شمار آیند.
رامنی،محبوبترین نامزد جمهوریخواهان
نظرسنجیها نشانگر آن است که رامنی، نامزد ۶۴ ساله جمهوریخواهان از بیشترین محبوبیت در سراسر کشور برخوردار است.
کارشناسان رامنی را که از سابقه مدیریت طولانی در یک مؤسسه مالی برخوردار است به دلیل توانمندیدر زمینه اقتصادی مطرحترین رقیب اوباما در حزب جمهوریخواه قلمداد کردهاند.
آیووا ایالت کوچکی در غرب میانه آمریکا است، با این همه نتیجه انتخابات در این ایالت از اهمیتی نمادین برخوردار است.
اعتقاد بر این است که کسی که در انتخابات ایالت آیووا پیروز شود از شانس بزرگی برای پیروزی در کاندیداتوری برخوردار است. اما کسی که در این انتخابات نتیجه بدی عایدش شود با خطر قطع کمکهای مالی برای ادامه رقابتها روبرو خواهد شد.
قرار است که انتخابات بعدی درونحزبی جمهوریخواهان در ایالت نیوهمپشایر آمریکا برگزار شود.
در ماه اوت در کنگره حزب جمهوریخواه مشخص خواهد شد که رقیب باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۲ چه کسی خواهد بود.
تور انتخاباتی اوباما آغاز شد
رییس جمهوری آمریکا نخستین مرحله از تور انتخاباتی خود در سال جدید را با سفر به ایالت اوهایو کلید زد.
ایالت اوهایو مقصد نخست باراک اوباما برای تبلیغات در رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری سال 2012 است.
اوباما امروز چهارشنبه برای جلب نظر مردم اوهایو در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر آینده راهی این ایالت شد.
این در حالی است که رای دهندگان در ایالت مذکور طی دوره های گذشته موضع مشخصی در قبال نامزدهای دو حزب بزرگ آمریکا نداشته اند، بطوری که اکثریت آنان در انتخابات 2004 به جرج دبلیو بوش و در انتخابات 2008 به باراک اوباما رای داده اند.
قرار است اوباما در این سفر از یک مدرسه در حومه شهر کلیولند بازدید و با خانواده ای ساکن همین منطقه دیدار کند.
وی همچنین سخنرانی را برای مردم اوهایو انجام خواهد داد که موضوع آن بهبود وضعیت شغلی و مالی شهروندان است، وعده ای که در طول سه سال ریاست جمهوری اش در عمل به آن ناتوان بوده است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....