فروشگاه‌های زنجیره‌ای هم بازرسی می‌شوند

مدیرکل بازرسی ویژه سازمان حمایت از اجرای طرح ضربتی بازرسی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای خبر داد و گفت: طبق قانون مالیات بر ارزش افزوده، عرضه‌کنندگان کالاهایی نظیر قند، شکر، برنج، حبوبات، شیر، پنیر، روغن نباتی و شیرخشک کودکان و دفاتر تحریر از پرداخت مالیات برارزش افزوده معاف هستند.
کد خبر: ۴۴۶۹۹۳

سیدمحمدحسین مولاخواه در گفت‌وگو با فارس با تاکید بر این‌که فروشگاه‌های زنجیره‌ای و شرکت‌های تعاونی مصرف یکی از نهادهای مهم توزیع کالا در نظام اقتصادی هستند، اظهار کرد: مقرر شده است بازرسان سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و اصناف کشور در طرح ضربتی که به طور همزمان در سراسر کشور اجرا می‌شود فعالیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی مصرف در زمینه خرید و فروش کالارا مورد بررسی قرار دهند.

وی افزود: فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی مصرف تابع ضوابط و ضرایب سود خرده‌فروشی هستند و اگر کالایی را از مبادی تولید و تامین تهیه و خریداری می‌کنند استفاده از ضرایب سود حتما باید نسبت به قیمت فروش کارخانه و قیمت فروش واردکننده باشد. به عبارت دیگر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای قیمت کالایی که از مبادی تامین تهیه و به مصرف‌کننده نهایی عرضه می‌شود باید پایین‌تر از قیمت بازار و مندرج بر روی کالا باشد.

مدیرکل بازرسی ویژه سازمان حمایت گفت: طبق قانون مالیات بر ارزش افزوده عرضه‌کنندگان کالاهایی نظیر قند و شکر، برنج، حبوبات، شیر، پنیر، روغن‌نباتی و شیرخشک کودکان و دفاتر تحریر و سایر موارد مندرج در قانون از پرداخت مالیات برارزش افزوده معاف هستند ضمن این‌که واحد تولیدی نیز باید قیمت نهایی کالاهای مشمول مالیات بر ارزش افزوده را با احتساب مالیات بر ارزش افزوده روی بسته‌بندی درج کرده و اخذ مجدد آن ذیل صورتحساب مشتریان تخلف گرانفروشی محسوب می‌شود.

مولاخواه گفت: از آبان سال گذشته انبار‌های مرکزی فروشگاه‌های زنجیره‌ای مکلفند هرماهه میزان دقیق کالاهایی نظیر انواع روغن نباتی، پنیر، رب گوجه فرنگی، قند و شکر، کره، ماکارونی، برنج، چای، خرما، حبوبات، پودر شوینده، تخم‌مرغ، گوشت قرمز و مرغ و لاستیک را به سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان خود کتبا گزارش کرده در غیر این صورت مشمول قوانین تعزیرات حکومتی می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها