رئیس کمیسیون برنامه و بودجه:

اجرای فاز دوم هدفمندی به‌مصوبه مجلس نیاز دارد

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اگر دولت قرار است فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها را اجرا کند باید انعکاس ارقام آن در لایحه بودجه 91 دیده شود و به تصویب نمایندگان برسد.
کد خبر: ۴۴۶۸۳۵

رضا عبداللهی در گفت‌وگو با  فارس با بیان اینکه با اجرای هدفمندی یارانه‌ها قدرت خرید مردم افزایش پیدا کرده است گفت: دولت نگران افزایش قیمت‌ها نباشد و به فکر بهبود قدرت خرید مردم باشد.

وی افزود: پیشنهاد می‌شود از قیمت فرآورده‌های نفتی حدود 20 درصد مالیات برای اداره کشور دریافت شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در مورد لایحه بودجه 91 گفت: هنوز لایحه بودجه از سوی دولت به مجلس تقدیم نشده است و امیدواریم هر چه سریعتر این لایحه به مجلس برسد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در مورد کسری بودجه سالجاری گفت: معمولا کسری بودجه در آخر سال معلوم می‌شود و هنوز سه ماه به پایان سال مانده است و از هم‌اکنون نمی‌توان در مورد کسری بودجه 1390 قضاوت کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها