بررسی تعویق انتخابات ریاست جمهوری امریکا در صورت حملات تروریستی

جام جم آنلاین : هفته نامه نیوزویک در شماره روز دوشنبه 12 ژوییه فاش کرد مقامات امریکایی شیوه هایی برای تعویق احتمالی انتخابات ریاست جمهوری امریکا در صورت وقوع یک حمله تروریستی را بررسی می کنند.
کد خبر: ۴۴۴۴۶

 ridge

تام ریچ وزیر امنیت داخلی امریکا ، روز پنجشنبه گذشته به امریکایی ها در مورد وقوع حملات تروریستی در ماه های آینده توسط شبکه القاعده هشدار داده بود اما ریچ تاکید کرده بود سرویس های اطلاعاتی هیچ گونه اطلاعات دقیقی در مورد نوع ، مکان یا زمان این حملات در اختیار ندارند.

 election1

هفته نامه نیوزویک به نقل از مقامات ضد جاسوسی که نمی خواستند هویتشان فاش شود ، نوشت مقامات امریکایی شیوه هایی برای تعویق انتخابات ریاست جمهوری امریکا در ماه نوامبر در صورت وقوع یک حمله تروریستی را در دست بررسی دارند.
به نوشته هفته نامه امریکایی نیوزویک ، دوفورست سواریئس رئیس کمیسیون نظارت بر انتخابات نامه ای به تام ریچ نوشته و به او توصیه کرده هر چه زودتر از کنگره درخواست کند تا یک قانون ویژه را تصویب نماید که براساس آن کمیسیون نظارت بر انتخابات بتواند در صورتی که کشور در معرض یک حمله تازه تروریستی قرار گرفت تاریخ انتخابات ریاست جمهوری را به تعویق انداخته و برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تاریخ جدیدی را مشخص کند.

election4

دوفورست سواریئس در این نامه نوشته است ، دولت فدرال دارای نهادی نیست که قانونا اجازه داشته باشد یک انتخابات در سطح فدرال را لغو یا به تعویق بیندازد.
به نوشته نیوزویک ، سرویس های امنیتی تام ریج از وزارت دادگستری امریکا خواسته اند با توجه به تقاضای سواریئس این مساله را بررسی کنند.
تاریخ انتخابات ریاست جمهوری امریکا براساس قانون اساسی این کشور در نخستین روز سه شنبه ماه نوامبر مشخص شده است.
تاکنون در تاریخ ایالات متحده هرگز برگزاری یک انتخابات فدرال به تعویق نیفتاده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها