آیت‌الله احمد خاتمی:‌ انگلیس نیاز به گوشمالی داشت

خطیب نماز جمعه تهران اقدام اخیر مجلس شورای اسلامی در زمینه کاهش ارتباط با انگلیس را مصوبه‌ای ارزشمند و از قدم‌های مثبت و ستودنی مجلس دانست و گفت: این انگلیس نیاز به گوشمالی داشت و مصوبه مجلس از آن گوشمالی‌های جانانه بود.
کد خبر: ۴۴۴۰۴۰

به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت‌الله خاتمی با بیان این‌که انگلیسی‌ها سابقه 100 ساله خیانت به ایران اسلامی را دارند، افزود: در دوره قاجار، انگلیس با قراردادهای ننگین رویتر و تنباکو در پی آن بود که ایران مستعمره و برده انگلیس شود اما با هوشیاری علمای برجسته مانند حاج محمدعلی کنی و میرزای شیرازی، انگلیسی‌ها ناکام ماندند. وی افزود: از آغاز سلسله سیاه پهلوی، انگلیسی‌ها رضا شاه را آوردند و بعد از تمام شدن تاریخ مصرفش او را برکنار کردند و محمدرضا را جایگزین او کردند که در کودتای 28 مرداد او را بر گرده ملت سوار کردند.

آیت‌الله خاتمی تأکید کرد: بعد از انقلاب نیز هر کاری توانستند برای دشمنی با ایران اسلامی انجام دادند. خطیب نمازجمعه تهران افزود: در فتنه 88 نیز انگلیسی‌ها معرکه‌گردان بودند. به طوری که وزیر اطلاعات وقت گفته بود از برخی ستادهای انتخاباتی بیش از صد بار با سفارت انگلیس ارتباط برقرار کردند و در واقع یک پل هوایی بود و آنچه توانستند علیه مردم انجام دادند.

وی گفت: آخرین اقدام انگلیس، تحریم یکجانبه بانک مرکزی بود که البته بسیار بی‌اثر است و تنها اثر جنگ روانی دارد، چون ما روابط چندانی با آمریکا و انگلیس نداریم. خاتمی تصریح کرد: انصافا این انگلیس با این خیانت‌ها استحقاق آن را دارد که بعد از مرگ بر آمریکا، مرگ بر انگلیس هم گفته شود.

وی با بیان این‌که شورای امنیت نیز بیش از این خود را رسوا نکند، افزود: اعضای این شورا به اتفاق، بیانیه علیه ایران صادر کردند که این کار یعنی با طناب پوسیده انگلیس به چاه رفتن. آیت‌الله خاتمی گفت: به اروپایی‌ها هم می‌گویم که آمریکا و انگلیس می‌خواهند هزینه‌هایشان را با شما سرشکن کنند و قصد دارند همان نفرتی را که ملت ما از انگلیس دارند از شما نیز پیدا کنند که اگر مقداری عقل داشته باشید طناب خود را به طناب پوسیده انگلیس گره نمی‌زنید.

خطیب نمازجمعه تهران افزود: انگلیسی‌ها در ایران و جهان اسلام رسوا شده‌اند و در همه زمان‌ها توسری خورده‌اند، چه در زمان قاجار و چه بعد از انقلاب که یکی از همین توسری‌ها مصوبه مجلس شورای اسلامی بود و این مجلس شایسته ملت ایران است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها