اطمینان درباره تامین گوشت مرغ در ایام پرمصرف

مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداری‌های سراسر کشور با اعلام تعادل در بازار تولید و مصرف مرغ گوشتی، به شهروندان اطمینان داد تقاضای ایام پر مصرف با کیفیت و قیمت مناسب تأمین می‌شود.
کد خبر: ۴۴۲۶۷۹

حسین مقدم نیا در گفتگو با رادیو اقتصاد با اشاره به حمایت دولت از بخش تولید و برنامه ریزی‌های انجام شده برای توسعه پایدار تولید مرغ گفت: در برخی موارد حتی گوشت مرغ در مرغداری‌ها با نرخ زیر قیمت تمام شده عرضه می‌شود و به 2220 تا 2280 تومان در هر کیلوگرم می‌رسد.

وی افزود: این قیمت پس از عبور از کشتارگاه‌ها و شبکه توزیع به 3300 تا 3500 تومان می‌رسد که نرخی مناسب برای مصرف کنندگان است.

آقای مقدم نیا، تولید سالانه گوشت مرغ را یک میلیون و 650 هزار تن و میزان مصرف را هم یک میلیون و 350 هزار تن اعلام کرد.

وی گفت: حتی در ایام پرمصرف، ایام بازگشت حجاج و برنامه‌های ماه محرم، باز هم مشکلی در تأمین نداریم و ذخیره سازی خوبی صورت گرفته است.

آقای مقدم نیا افزود: خوشبختانه دولت و وزارت جهات کشاورزی از بخش تولید حمایت می‌کنند و با توجه به تحول قیمت نهاده‌های تولیدی انتظار داریم قیمت‌ها نیز با توجه به منافع مصرف کننده و تولید کننده ساماندهی شود، بخش تولید به بخش مصرف نیاز دارد و از نوسان شدید قیمت‌ها استقبال نمی‌کند.

مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداری‌های گوشتی اظهار کرد: عرضه بهداشتی گوشت مرغ هم گسترش می‌یابد، کیفیت تولید هم خوب است و نباید اجازه دهیم واردات غیرضروری و بی رویه، بخش تولید را تحت تأثیر منفی قرار دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها