دادگاه بین المللی لاهه: دیوار حائل اسرائیل در کرانه باختری غیرقانونی است

جام جم آنلاین: دادگاه بین المللی لاهه روز جمعه 9 ژوییه در حکمی که صادر کرد دیوار حایل که اسرائیل در کرانه باختری احداث کرده است را با توجه به قوانین
کد خبر: ۴۴۲۱۰
بین المللی غیرقانونی خوانده و آن را ناقض حقوق فلسطینی ها دانست.

 barrier2

به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، دادگاه بین المللی لاهه ، نهاد اصلی قضایی سازمان ملل متحد در حکمی که صادر کرد احداث دیوار حائل در کرانه باختری در سرزمین های فلسطینی را برخلاف قوانین بین المللی دانست و خواستار برچیده شدن آن شد.
دادگاه اعلام کرد ، اظهارات اسرائیل مبنی بر این که به دلیل امنیتی این دیوار را احداث کرد ، توجیه کننده احداث این دیوار نیست.

barrier1

احداث این دیوار موجب شده تا فلسطینی ها از حقوق طبیعی خویش محروم شوند ، حق رفت و آمد آزادانه میان مناطق فلسطینی ، حق کار ، حق بهداشت ، حق آموزش و حق داشتن یک زندگی در یک سطح قابل قبول.
دادگاه بین المللی لاهه در حکم خود خواستار برچیده شدن دیوار حائل که هم اکنون 200 کیلومتر آن احداث شده ، توقف فوری فعالیت ها در ساخت دیوار در سرزمین های اشغال شده فلسطین به ویژه در داخل و در پیرامون بیت المقدس شرقی شده در ماه دسامبر گذشته مجمع عمومی سازمان ملل متحد از دادگاه بین المللی لاهه خواسته بود تا نظر مشورتی خود را در رابطه با دیوار حائل اعلام کند.

barrier5

با این که حکم دادگاه جنبه توصیه دارد و قابل اجرا نیست اما سازمان ملل متحد می تواند براساس آن دست به اقداماتی علیه اسرائیل به دلیل نقض قوانین بین المللی بزند.
مقامات فلسطینی از حکم دادگاه بین المللی لاهه استقبال کرده و آن را یک پیروزی بزرگ برای ملت فلسطین دانستند.

کوفی عنان : دیوار اسرائیل نقض حقوق بین المللی است
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها